UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Треба тазік!!! Де його знайти в Калгарі? Такий, що б дитину 2 роки купати стоячи, тобто не малесенький. В долорамі є тільки маленькі
-
Да, это работает как бизнес/самозанятый. Деньги потрачены на ремонт и обслуживание не вернёте, но уменьшается сумма на которую вы должны платить налоги. Например, заработали $1000, заплатили на ремонт $200. Налоги будете платить на $800, а не на $1000.
-
Вітаю, підскажіть, хто з аліекспрес замовляє? Я тільки буду летіти через пару тижнів і замислился над тим, щоб не брати всяке барахло, купуючі провоз додаткової валізи, а тупо замовити нове з аліка Чи сильно докопуюються до ліміту в 22$ за посилку? Скільки йдуть посилки? Чи можна замовити на якесь приблизне відділення "до запиту" центрі без конкретної адреси і *** кур'єрів, бо ще не зняв житло? Зберігання посилки на відділенні тиждень-два сильно дорого вийде?
-
Дякую)) але це я вже теж зробила і відправляла їм безпосередньо через сайти😔
-
Підкажіть будь ласка чи хтось знає де можна знайти цигун або тайдзицюань. Дякую.
-
Я подавала дочку на продовження то ми чекали 6 місяців. Племінник подавав сина то чекав 2 місяці. Чому така різниця в часі я не знаю.
-
В компанію де я працю буде позиція спеціаліста с обслуговування енергетичного та силового обладнання у сфері транспорту. Вимоги : Вища технічна освіта в сфері автоматики, електричні спеціальності, в сфері морського та не залізничного транспорту. Досвід роботи з встановлення, заміни, обслуговування засобів автоматики, плк, електричних приладів (вимикачі, контактори, реле...), електричних моторів, обслуговування пневматичних систем, досвід роботи з HVAC системами, пошук та усунення несправностей в електричних та пневматичних системах. Англійська мова на рівні intermediate (включно технічна). Позиція не на зараз, офіційно з'явитися через місяць або два.
-
Продам Mitsubishi Outalnder SE 2012 V6 3 литра. Актив статус. Коробка полный автомат, не CVT. AWC ( 2WD, 4WD, Lock - это все можно включать кнопкой). Пробег: 179000км. Active status, есть 3 ряд сидений (на фото он опущен). Зимняя резина новая на штамповке, ставили в ноябре. Есть также хорошая летняя резина (all terrain) на литых дисках. Состояние машины хорошее, ТО проведено в срок, масло меняли 10 дней назад. Двигатель работает тихо, ремень ГРМ в новом состоянии(замена 15к км назад). На задних колесах новые тормозные диски и колодки, а также был установлен новый супорт. Лампы в фарах новые. Расход топлива: 8-10 литров по трассе, 11л по городу. Кондиционер/печка работают, подогрев сидений спереди, круиз контроль, камера заднего вида, блютуз. Вложений не требует. Цена: 11.000$, Возможен торг.
-
Мне кажется Qigong Calgary попробуйте погуглить
-
Якщо ви заселяли з лютого то навіщо вам платити за січень віддайте власнику.
-
Якщо ви в Україні, зверніться в державну ветлікарню, вам нададуть всю інформацію. Якщо паспорт вам виписали в приватній лікарні- він не підійде для вʼїзду в ЄС. При державній лікарні є таможений відділ, де вам одразу дадуть міжнародний сертифікат на тваринку. Ця процедура спростить перетин кордону і збереже ваш час і нерви на кордоні. 18.02. заїхала з кішкою до Польщі. Дивились все! Сканували чіп, наявність титрів і міжнародний сертифікат обов’язкові!