UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да ну норм ціна. 177 тисяч пробігу. Стан бомба, видно що людина доглядала за авто. 10 рік теж непогано. Сума звісно також щоб і було плече поторгуватися. Хто оцінить і стан і хто знає що це за машинка може взяти спокійно. Бо виглядає вона прям чотенько.
-
То й купи тобі хтось заважає ? І взагалі я не розумію що ти пишеш і нащо 🤷🏻♂️ лягай спати ! Відро найшов якесь за 7к і скинув як приклад 😂 Відкрий маркет плейс та уважно подивись очима, 2010 рік 6 мазда з пробігом 177k !!! Так Вот ціна від 8k за ржаве відро до 13k !!!! Лягай спати 🤝
-
Поехали мы както сиотреть форда фокуса в НЕ. Короче продаван говорит шо машина девочка ниче не делалось идеалочка. читаем его а там гирлянда ошибок по трансмиссии. Я ему говорю чувак у тебя лажа с трансмиссией. Он мне: не может быть, 2 месяца назад новую поставили... я вам говорю я у абдулы с 17 менял трансмисмию 2 дня назад на телефон позвони сам спроси. Я беру телефон абдуллы. Чувак тут прыгает в форла и по газам кудато (я так понял поехал морду бить абдуле с 17 аве не что тот не стер гирлянлу) 😂😂😂😂
-
Так
-
Артист, є ринок розумієш ? Один купує інший продає ! І авто різні зовсім, всі різні і по різному експлуатуються, по різному доглядають люди за ними, від того складається й ціна, а ти знайшов труп за три копійки і тикаєш як приклад, тут такий ти молодець прям вивів на чисту воду 😂 і зрозумій якщо взмозі що то вже моя особиста справа віддати людині хоч за 10$ як я схочу, або за 10k якщо людина схоче, або навіть подарувати при потребі ! Тебе хтось питався ? Ти яким боком в цій історії ??🤔 відпочинь, мені здається ти втомився срати в коментарях де тебе ніхто ні про що не питав доречі … Бувай здоровий !
-
Оскільки офіцер по прильоту в Канаду може запросити цей документ, як мені пояснили
-
-
Гортайте вище в цій стрічці, було за 2500
-
Есть тут площадки с машинами до 3к $ ?
-
Всім привіт) Шукаю роботу Маю досвід роботи на кухні, на складі в Канаді, також в Україні тривалий час працювала в технічній підтримці та HR-менеджером Але так як англійська мова в мене не на високому рівні 😞, шукаю будь-яку роботу: магазини, склади, кухня і т.д. Якщо у когось є якісь варіанти або знаєте, де шукають роботу, я буду дуже вдячна за інформацію 🤗
-
Сама шукаю))
-
Не авто, а автоплощадки где продают недорогие машины, может посоветует кто.