UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Артист, є ринок розумієш ? Один купує інший продає ! І авто різні зовсім, всі різні і по різному експлуатуються, по різному доглядають люди за ними, від того складається й ціна, а ти знайшов труп за три копійки і тикаєш як приклад, тут такий ти молодець прям вивів на чисту воду 😂 і зрозумій якщо взмозі що то вже моя особиста справа віддати людині хоч за 10$ як я схочу, або за 10k якщо людина схоче, або навіть подарувати при потребі ! Тебе хтось питався ? Ти яким боком в цій історії ??🤔 відпочинь, мені здається ти втомився срати в коментарях де тебе ніхто ні про що не питав доречі … Бувай здоровий !
-
Оскільки офіцер по прильоту в Канаду може запросити цей документ, як мені пояснили
-
-
Гортайте вище в цій стрічці, було за 2500
-
Есть тут площадки с машинами до 3к $ ?
-
Всім привіт) Шукаю роботу Маю досвід роботи на кухні, на складі в Канаді, також в Україні тривалий час працювала в технічній підтримці та HR-менеджером Але так як англійська мова в мене не на високому рівні 😞, шукаю будь-яку роботу: магазини, склади, кухня і т.д. Якщо у когось є якісь варіанти або знаєте, де шукають роботу, я буду дуже вдячна за інформацію 🤗
-
Сама шукаю))
-
Не авто, а автоплощадки где продают недорогие машины, может посоветует кто.
-
Плюс
-
Ну там спеціаліст страшний, 10 років займається коментарями 🤦🏻♂️🤷🏻♂️ краще не спорити. Там для особо обдарованих написано було що машина з іншої провінції та пройшла інспекцію два дні тому, то звісно з машиною все добре ) ой ну в любому випадку дякую тобі адекватний чоловіче 👌🏼
-
Як хочется фейерверки - приходьте курси, техніку безпеки в пожежному департаменті, отрисуйте дозвіл, і ліцензію і тоді можна. Але і тоді скажуть їхати в «спеціально відведене місце»
-
Fireworks and pyrotechnics must not be ignited or fired in Calgary except by a trained and certified professional with a fireworks permit. This includes consumer fireworks that have been purchased or ordered outside Calgary. Use of fireworks, pyrotechnics or blasting without a permit is in violation of the National Fire Code (Alberta Edition) or City of Calgary bylaws and may result in fines or prosecution. The Calgary Fire Department is the authority in Calgary to approve permits for fireworks, pyrotechnics and movie special effects.