UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
гаразд я сліпий
-
Компанії зазвичай мають дві опції - інфант (до 2 років), там є додаткова оплата, але нижча за ціну квитка, дитина летить у Вас на руках, можливо потрібні будуть додаткові дії - дзвонити в сервісний і повідомляти, що інфант і тд. У різних компаній може розрізнятися алгоритм, треба дивитися на сайті авіакомпанії. Друга опція - купуєте окреме місце, тоді ціна як за дорослий квиток, але тоді дитина має летіти в автокріслі, знов таки, тільки такому яке дозволяє авіакомпанія, і додаткові дії (спілкування з сервісним) також будуть потрібні.
-
Привіт всім, шукаю кімнату на підселення
-
Доброго дня. Шукаю 2 кімнатну квартиру в районах SW, SE з 1го квітня, бюджет до 2000 уо. Чекаю на пропозиції. Заздалегідь дякую
-
Не говорили про таке, треба буде пошукати, дякую
-
Підкажіть, в Доларамі куплю дитячі бустери в машину?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто знає. Прилітаю скоро в Калгарі, є житло на перший час. Але господар не дозволяє використовувати адрес мого тимчасового місця проживання,для отримування пошти. Сказав, що я можу відкрити віртуальну пошту і мої листи будуть приходити на якісь відділення. Хто стикався з цим. Як можна зробити, підкажіть будьласка
-
А чим мотивує? Ви платите оренду?
-
День добрий!В мене таке питання,є такі люди,які мали департацію в канаді,але по програмі СUAET їм відкрили візу,і вони прилетіли в канаду?
-
Доброго ранку. Прилетіли з дівчиною не так давно, шукаємо роботу. Працювали операторами на виробничих лініях, різні продукційні процеси. Дівчина працювала інспектором якості, я налаштовувачем машин на промисловості. В Україні довго працював на будівництві, є навички будівництва з газоблоку. Можу працювати як різноробочий. Рівень володіння розмовною англійською досить слабкий, але розумію про що йде мова, у дівчини з англійською краще. Буду вдячний за будь-яку інформацію.
-
Привіт усім, у медичнy клініку шукають працівника (з досвідом медсестри в Україні… в ідеалі хто працював в лабораторіях на заборі крові) - основна вимога добре брати кров з вени і хороша англійська. Приносьте резюме за адресою 4015 17 Ave SE Unit 101, T2A0S8.