UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
а тільки в чому проблема зробити новий паспорт?
-
У меня до 32😀
-
Женский пол на самом деле тоже должен озаботится
-
Насправді, з'явилось до тієї невеликої кількості існуючих, ще купа просвітницьких підкастів\каналів з дуже класною подачею контенту.
-
А вы думали просто так ? :D
-
ти про неї, ну ок. Звичайно ні. І зараз не знають, але хочуть дізнаватись. При чому молодь, що не може не радувати.
-
Понел
-
Так когда заполняешь анкету, там спрашивает были ли у вас депортации из Канады или США. Нарушали ли вы там законы, были ли у вас визы в США или Канаду. На этом этапе он соврал и его система пропустила и дала визу?
-
А, ну еще запросы от другого государства ( например Украина запросит украинца с пр, который на родине преступник а когда подавал на пр, не сказал что преступник)
-
Привіт Порекомендуйте будь ласка нотаріуса в Калгарі. Потрібно написати довіреності для передачі в Україну. Дякую
-
Inadmissibility (Security Human or international rights violations Criminality (even DUIs and DWIs) Organized criminality Health grounds Financial reasons Misrepresentation (of any kind) Noncompliance with IRPA)
-
О, скажи мне, в Дисней подписку входит FX?
-
За что можно получить депорт. Превысил время нахождения по тур.визе?
-
Спасибо
-
такими темпами, як зараз - ні. Але спостерігаємо (с)
-
так да 💯, погоджуюсь. Повернення до кордонів 91 року мало віриться, бо марафон впихував[або впихує, хз]інфу що воюють чєбурашкі армія яких розвалиться через півроку
-
Я б сказав може бути навіть більш песимістичний сценарій :/
-
Можеш кинути в особисті?
-
Думаю да. Много. Вот, я например))) Но не делюсь своими соображениями, ибо у кого-то начнет от этого дымиться пятая точка, чей-то мирок будет разрушен и т.д.
-
Кроме граждан с двумя паспортами
20 Jan 2023, 19:11
255484/371919
9 minutes ago