UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Підкажіть,будь-ласка, доходи, які були отримані в Україні в період, коли фактично вже перебував в Канаді, заповнюються в декларації інформативно, як і дохід до прибуття в Канаду, чи є якась окрема форма для цього? В Україні були сплачені податки з цих доходів, але як я розумію, то маю сплатити їх і в Канаді, принаймні частково? Поділіться досвідом, будь-ласка, хто мав таку ж ситуацію
-
Тупо 🤷
-
Ну 220к, которые въехали:-)
-
Вам за одно, вы за другое:-)
-
Вообще, помнится много произведений из классической русской и украинской литературы. Я же, слава Б-гу, гуманитарий, а не айтмшник там какой-то...:-)
-
Не, ну ещё Лебеди Материнства, Швачка
-
Ви дуже оздоблена людина, раз у вас викликає насмішку те, що укр громада, яка і є тією самою відомою на весь світ «канадською діаспорою», намагається і далі лобіювати інтереси українців. Саме завдяки цим людям, укр конгресу, CUAET взагалі став можливим. Це вони писали, лобіювали, вибивали готелі, іншу підтримку. Але ж ви вже тут. Вам все рівно, можна над ними поржати, як вони «раді старатися».
-
С точки зрения экономики, любой стране нужны люди, работающие работу и платят налоги. Поэтому логично, что устроившиеся на соответствующую работу, без проблем продлят WP и соответственно, получат доп.время для получения PR, а тех, кто за три года себя не нашел вежливо попросят освободить территорию. Правда, может еще существенно повлиять политика. А это непредсказуемо
-
Я жодного разу не написала, що мені повинні. А ви мені кожен раз це навʼязуєте . В мене англійська вище ніж 7 , мені її не треба вчити. Дякую за поради, які я взагалі не прошу. Ідіть самі вчить, може довчите колись до мого рівня і вимови (навряд чесно кажучи)
-
А Рэйчел Адамс классная, повестки не вижу🤷
-
А кто гей в 2 сезоне? Тейлор Китч?