UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
-
www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/main-floor/3-bedrooms/acadia/non-smoking/553611 доступно для оренди, гарні школи поряд, дитячий майданчик, пишіть або телефонуйте 6478701011
-
Вітаю! Перездам свій контракт 1 bedroom 1 bath - 1722$(тепло, вода включно) + 1000$ damage deposit 650 Meredith Rd NE Квартира мебльована, та ми залишимо деякі свої побутові речі 2 хв пішки до автобусних зупинок; 15 хв до сітрейну(пішки) Заїзд 1 квітня Контракт до 1 серпня 2024 з можливістю подовження ще на рік Avenue living community
-
Так, але ми тільки приїхали, місяць тому. В мене перміт до весни 25 року (загально на рік з шапкою), тому що паспорт старий. А новий вже вироблений, його обіцяють вислати на протязі 3х тижнів. Я так розумію, що вже після 31.03 я не зможу пролити ворк перміт?
-
Всем привет! Помогите советом: осталось чуть больше месяца для всяческих подач по куаэту, до 31.03. Такая ситуация, нужно проделать 2 действия: 1. Снять ограничения с воре пермита (медицина пройдена) и 2. продлить ворк пермит (он до весны 25) по новому паспорту, который получу в течении 3 недель. Посоветуйте, пожалуйста, как поступить, потому что время впритык. Снимать уже ограничения, пока жду паспорт? Когда прийдет паспорт подавать параллельно на продление? Дождаться паспорт и сделать все одновременно (возможно ли это вообще?) И еще вопрос: у детей визитов рекордс под мой пермит, срок действия тот же, им нужно отдельно продлевать? Помогите, пожалуйста, советом? Спасибо