UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
О, кстати да
-
Дівчата, хто займається приготуванням їжі. Продаю дещо для випічки та упаковки готових виробів. Контейнери одноразові квадратні 50 шт. За 5$. Контейнери прямокутні 8*12 см з кришками 100 шт.7$. Бумага декоративна пакувальна 3 рулони за 3$. Форми одноразові для бенто тортів 10 шт.5$. Молди силіконові декоративні по 2$ за штуку ( різні). Форми для випічки бенто тортів 5 шт.за 10$. Молди силіконові для мусових тістечок 4$ за два. Поворотний алюмінієвий стіл діаметр 29см 20$. Форми для тарт круглі д.8 см 6 шт. І овальні довжина 12 см 6 шт.за 8$. Ніж для розрізання бісквітів 5$. Ніж для вирівнювання тортів 3$. Все нове. Кому цікаво пишіть в особисті. Локація Beltline.
-
Этот канал, нет? (Я про Остапа)
-
Кто? Proof или балобол(с) уж извините. У меня впечатление такое возникло, что вы совсем не умеете читать, что пишут люди, особенно, если это вам не нравится. Извините, но так нельзя.
-
Покажи Я не видел Честно
-
украинский писатель, юморист и сатирик
-
Ну пусть ржут и делают что хотят, я буду стоять за интересы таких же украинцев как я которые оказались здесь
-
Тут над цим ржуть якщо що.
-
Что за Остап-то?
-
Ну так я рассылаю темплейт Остапа куда только можно
-
It's up to you, как говорится
-
Вас вот это мотивирует вернутся в Украину?
-
Это не новость, правительство Украины и в начале войны и после вело диалог с другими государствами чтобы не давали украинцам статус refugee