UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хелс можете не брати, йдіть на одну із цих адрес.
-
Тобто моєму батькові було настільки пох, шо він ще в 14 році мобілізувався з «западнай», а вам настільки не пох, шо у вас вдома, шо ви вирішили перебути в Канаді, правильно розумію?
-
Продам дуже зручний,шкіряний диван $100 Район SE
-
Естественно, мне моя жизнь дороже.
-
Ford Escape 2012 2.5 Active Status. It runs and drives well. Everything is in excellent condition. No rust. New front suspension. No Leaks. Power seats. Bluetooth. Led Headlights. Power Windows. Tint Windows. Tint tail lights. Пробег 300к 5300$
-
заберемо, написав у приватні
-
Підкажіть будь ласка, може хтось стикався. Потрібен лікар невропатолог, можливо є якісь валу ін клініки де приймає такий лікар?
-
Продам і віддам памперси Запакована коробка памперс трусики розмір 4 - 15-20$ Є ще відкриті різні- за якусь символічну плату І ще відкрита пачка памперсів для купання Тільки купили нову пачку, декілька місяців назад, і дочка перестала ходити в памперсах Можливо комусь потрібні Зараз знаю багато людей нових приїхало Бо ще з закритою пачкою можна щось придумати, а відкриті нікуди не дінеш, навіть у фуд банк
-
Добрий день. Чи актуальне повідомлення? Написав у приват.
-
подскажите пожалуйста, кто где в Калгари делал кастрацию собаке? и сколько у вас стоила эта операция? в нашей ветеринарке сказали 680-775$ примерно, это норм?
-
Я не говорю, что все плохие. Я говорю, что единства нет в Украине. Как люди любят перекручивать слова под себя, не правда ли?
-
Шукайте немебльовані, їх тут відсотків 10% здають з меблями
-
Всім привітики!!!Звертаюся за допомогою з пошуком роботи .Маю такий досвід:касир в супермаркеті,офіціант набутий в Україні,також працювала пакувальником замовлень на складі в Чехії і трішки маю досвіду в Калгарі construction cleaner.Рівень англійської А2.Можливо у когось наймають на роботу людей,буду рада прийняти пропозиції. Буду вдячна за допомогу😊😊😊 Всім гарного дня 🌞
-
Молодець, уєхав і уєхав, розказуй тепер як всім похєр, які всі ху*ві
-
Сімейний скаже, тож до нього спочатку. Просто так до вузького спеціаліста не попасти
-
там начебто тільки для котів 🥲
-
Дорого, я чув саме кастрацію льготно чи безоплатно можна зробити по програмі якийсь, треба гуглити
-
Немає сімейного у нас, в жінки спину прихватило, потрібно якісь ліки щоб виписали
-
Дякую, спробуємо
-
продам два ліжка з матрацами, у використанні 6 місяців
20 Jan 2023, 19:11
256223/371916
about an hour ago