UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня всім учасникам,ми з дружиною маємо візи CUAET,у нас народилась дитина і ми тільки нещодавно зробили їй паспорт.Не знаю на скільки правда,але мені сказали,що на підставі того що ми маємо візи нашій дитині також можуть її вклеїти,чи може хтось пояснити як це зробити,якщо це взагалі можливо,як що ні то підскажіть «яку» і як саме мені отримати візу для дитини.Буду вдячний за надану інформацію!
-
Да, в любом случае самому легко делятся. Я вчера сделала через welthsimple
-
В будь-якому нормальному банку. SIN у вас можуть вимагати виключно для відкриття інвестиційних рахунків (TFSA, FHSA, RRSP і тд).
-
Да, это скорее всего потому что вы подавались на климатические и ваш профиль у них уже есть. Отмечайте что подаете не первый раз и отправляйте. На свой аккаунт CRA можете зайти через provincial partner (сделайте себе аккаунт на сайте Альберты перед этим).
-
Дякую!
-
Nope, only investments. По тій причині що потрібно звітувати про ваш прибуток від інвестицій
-
Ваш SIN їм потрібен щоб запросити credit check на вас. Це робиться так само успішно за допомогою ваших персональних даних, як то, імʼя, прізвище, дата і рік народження. Деякі працівники банку просто обирають прості шляхи порушуючи права клієнтів. Працювати з ними чи ні, ваш особистий вибір. Пишіть в google: do i need a SIN number for a credit card і читайте
-
Всім привіт!) Шукаю роботу бариста, досвід роботи 1,5 роки, розмовна англійська) Можливо на ваших місцях роботи є відкриті вакансії, буду вдячна вам за інформацію)
-
Тому я і кажу: в «нормальних» банках 😅 раджу Scotiabank