UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У Бмо вимагають, у CIBC, також ненормальні?
-
Тому я і кажу: в «нормальних» банках 😅 раджу Scotiabank
-
в Servus взагалі ще й вимагали український ідентифікаційний номер 🤦♀️ для звичайного чекінг акаунту
-
Доброго вечора Шукаю квартиру в Калгарі , в районі 1500 , бажано щоб хоть щось було з меблів Якщо можливо щось знаєте чи можете запропонувати , напишіть будь ласка Безмежно вдячна
-
Це не туди шукали хлопця) це декілька повідомлень вище був пост про те, що в ТРЦ Core шукали хлопця-баристу А їм я писала в особисті за вакансію в інстаграмі, вони нічого про хлопця не писали)
-
Як то кажуть, может вам еще и ключ от карты, где деньги лежат 😅
-
You do not need to provide your SIN when applying for a credit card. Your credit card issuer does not need your SIN to conduct a credit check. They may request it if they are unable to find your credit file or if you have a common name, but you are not obligated to provide it.
-
Там ніби шукали саме хлопця)
-
Тогда по другому задам вопрос, есть тот кто хочет разделить аренду? Проще снять вместе
-
Не знаю, як зараз, але нещодавно шукали баристу з досвідом і мовою в Ukrainian coffe shop)
-
Да в этом то и проблема , что я им дозвонилась и у них нет еще моего аккаунта. Спасибо 🙂
-
А звідки воно буде, якщо будем один на одного бочку котити?
-
Доброго дня. Хтось получав канадські виплати на Wise?
-
де?)
-
Ну учитывая, что они с пеной у рта защищают русский язык я б поспорила.
-
цей тип українців, які тільки і хочуть найгіршого для своїх співвітчизників. Сумно, що таких доволі багато.
-
Я не хвилююсь, в мене все добре. Я до цього це говорила, тих хто вмотивонанний і налаштований на результат, добʼється і отримає.
-
Вітаю! Шукаю вчителя англійської мови для сина, 6 років. Офлайн, SE або SW. Можливо хтось викладає або може дати рекомендацію?
-
Ох так, мрію про халяву) Я вже подалась "не по халяві", не хвилюйтесь)
-
А что про студенчаство не рассматриваете? Или не в состоянии, тк только о халяве мечтаете? Ну оно и видно.
20 Jan 2023, 19:11
256448/371955
12 minutes ago