UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
31 квітня
-
що вас так тригернуло ?
-
Я погоджуюсь з думкою, наведеною вище Анастасією, про те, що ні в якому разі не варто чекати на відкриття альбертської програми, а натомість активно шукати можливості отримання піара по вже існуючим програмам - rural stream в Альберті, піар в атлантичних провінціях і т д. Alberta Opportunity Stream може так ніколи і не відкритись, як це вже було з аналогічною програмою в Онтаріо, яку колись поставили на паузу і так і не відкрили.
-
Кредитну теж відкрили без сін
-
Але Wise не канадський банк, він получає через посередників
-
Ні, вім треба мати акаунт у канадському банку
-
Wise дає канадский рахунок
-
Єдине уточнення: подивіться на кількість заявок rural stream. Очевидно, що її чекає те саме, що й AOS. Для тих хто в Альберті варто чекати березня і дивитися на нову tourism and hospitality програму. У кого гарно з мовою - може розглядати Express Entry
-
На федеральному рівні за кожен рік після 30 віднімають по 6 балів, а після 40 років - по 10
-
Я вам більше скажу. В мене TEER був 1, і магістерська освіта, рік досвіду роботи в Канаді і три в Україні. І все одно вийшло максимум 494
-
Не думаю що рурал закриють. На рурал завжди є demand в Канаді. Гарно з мовою - це, на жаль, не запорука отримання піару по ЕЕ. Я здала мову на найвищий бал, і ледве проскочила коли прохідний був 494. А зараз він 530
-
не всі можуть розглядати ЕЕ, не тільки мова грає роль, а й ТІР. У багатьох він 4-5 і не підходить, хоча може мова бути гарна.
-
не треба агресії. Я бачу лише вашу бульбашку, про вашого батька. А ще є десяток інших батьків яким начхати. А може не десяток. То що робити?
-
Мене бентежить те, що 10 років тому я пішов з-під маміного крила в армію, щоб і в Донецьку, і в Луцьку люди могли нормально жити, веселитись, співати тощо. Але все одно існують якісь окремі люди, яким треба обов'язково помірятись стражданнями)
-
Я абсолютно з Вами погоджуюсь. Я маю на увазі, що можна почати розглядати умови даної програми, і відповідно шукати роботу в тій окупації та ТІРі, який підходить.
-
але це більше виключення, і скоріше за все житло без меблів
-
Я написала вище що, це не так важко зрозуміти. Крім того мене бісить та гризня. Не розумію нашо поширювати ті русняві наративи, не в ту сторону воюєм
-
Сидіти і чекати можна десь до початку травня. Тоді буде остаточно зрозуміло, що по Альберті, наскільки доступна tourism and hospitality програма, чи буде відновлено AOS, чи ні. Далі сенсу чекати особливо немає, по кількості квот все можна буде спрогнозувати з 90% вірогідністю. Якщо AOS не відкриють до цього часу - значить до кінця року точно не відкриють. Далі чекати сенсу немає, тупе марнування часу. Варто шукати або гарну роботу для PR, або гарну роботу де можна буде продовжувати закритий WP, або шукати іншу провінцію.
-
I don't praise people for any reason truth be told good works deserves appreciation, l won't deny the fact that you are the one that made me financially successful that's why I keep sharing your great work to everyone benefit as well 👇👇👇👇👇👇
-
Напевно так і буде… але і чекати погоди у моря теж не варіант;(
20 Jan 2023, 19:11
256481/373171
27 minutes ago