UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ох и спамер
-
Питання до тих, хто заповнював податки через Wealthsimple. Сьогодні отримав підтвердження NOA і доступ до CRA. На кліматичні окремо треба подавати, чи достатньо тієї анкети через wealthsmple?
-
Вот тут www1. enmax. com/sign-up/build-my-plan?e=undefined нужно выбрать тариф и нажать на "Sign up now". Дальше вроде все довольно стандартно.
-
Доброго дня, вибачаюсь якщо питання виглядає трохи дурним. Але приліт до Канади тормозить очікування свідоцтва про народження моє з чоловіком та дитини( ми здали їх на апостиль) Тому питання, чи по всім кроками які потрібно буде зробити , знадобитися свідоцтво про народження дитини і наші?
-
Скажіть, будь ласка, які можуть бути "негативні наслідки", і як можна "використати систему" неправомірно? Наскільки мені відомо, ця організація допомагає з безкоштовними проживанням?🤔
-
Привіт, прилітаю 29-го готовий до любої праці. English b2
-
Только вчера на индиде видела три вакансии в разные точки Но лично меня прям настораживает что у них такая текучка , они постоянно кого-то ищут
-
Ну я больше думаю что это связано именно с тем что работа максимально обесценена тут в пекарнях , я сама работала в одной из и знаю что за 15-16 долларов там пашут как черти) с поднятием весов до 25 кг, и неважно девочка ты 45 кг или мужик под 100)