UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скажіть, будь ласка, які можуть бути "негативні наслідки", і як можна "використати систему" неправомірно? Наскільки мені відомо, ця організація допомагає з безкоштовними проживанням?🤔
-
Привіт, прилітаю 29-го готовий до любої праці. English b2
-
Только вчера на индиде видела три вакансии в разные точки Но лично меня прям настораживает что у них такая текучка , они постоянно кого-то ищут
-
Ну я больше думаю что это связано именно с тем что работа максимально обесценена тут в пекарнях , я сама работала в одной из и знаю что за 15-16 долларов там пашут как черти) с поднятием весов до 25 кг, и неважно девочка ты 45 кг или мужик под 100)
-
Шановні батьки та молодші програмісти❗ Мене звати Ірина . Я організовую безкоштовні онлайн майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячним , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): 🟣Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 🟣3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop🎬🎨, 🟣Python , C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: 🟪Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; 🟪Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого😊 ✍️Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 29.02
-
Видали спочатку за "старим" на коротший термін, я попросив переробити - переробили на інший паспорт на 3 роки, це якраз мій кейс. Я був максимально ввічливим, сказав що дуже дуже прошу, бо цей додатковий час надзвичайно важливий щоб встигнути влаштуватися і адаптуватися повноцінно тут на місці. Це було в 14:30 приблизно, думаю той факт, що інспектор гарненько пообідав і не було черг, це мені допомогло, він був в гарному настрої.
-
Ми приїхали тиждень тому, вже майже все зробили, крім медогляду, свідоцтва про народження знадобились лише дітям в школу поки.