UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Чому?
-
Если это главный и самый важный вопрос, лучше не ехать
-
3.5 тижні і таки прислали
-
Доброго ранку!) Чи хтось можливо знає що робити в такій ситуації, коли в церкві зробили fair entry місяць тому і тиша. Чи вони загубили документи? Що робити? Чекати далі чи можна десь подзвонити чи написати?
-
Якщо якісь професіонали,то за 1-2 роки купите будинок. Якщо просто роботяги,то 3-5 В любому випадку - скоро)
-
Як сказали вище : ти за все всеодно платиш. То яка вже різниця платити кондо,чи компанії яка це буде робити сама. А бенефітів в будинку міліон)
-
Мы первые недели жили в NW,и постоянное сейчас сняли,тоже в этом районе. Нам нравится.🙂
-
WestJet
-
Выбор между townhouse и detached (домом) для меня примерно в этом: Или в своём доме стричь газон и снег (или нанять соседского подростка) или платить за это столько, сколько решит condo board. Я не готов платить $50/час за газон
-
какая АК ?
-
Ні, ми так летіли, все гараз. А коли ви плануєте?
-
все с удовольсьвием чистят снег стригут газоны и кустики ?
-
Цена вопроса. Все бы с удовольствием жили в доме)
-
До війни я сильно дивувався навіщо люди з української квартири переїжають в квартиру канадську.
-
Спасибо
-
Не зрозумійте мене не правильно,розумію шо у всіх по різному,але я і квартири не беру як норм житло. Мінімум таунхаус,а кращє дім
-
Вы только за помощью или жить?🙈
-
Я не помню каких либо ограничений, по идее до 31 марта как и весь cuaet
-
Аренда хорошего бейсмента будет стоить дороже двушки :)
-
Може бути...) Я ніколи в бейсментах не жив. Все шо я бачив,це коли до знайомих прихидов які бейсмент знімали
20 Jan 2023, 19:11
25685/377576
about a minute ago