UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо большое!
-
Спробуйте ще через веб. його немає тому що можливо ви рахунки тільки відкрили. кожен місяць потім будуть зʼявлятися стейтменти. можна як варіант підійти в банк і попросити щоб вони зробили. І вони за хвилинку роздрукують вам.
-
Ви можете стару підгрузити, яку робили по приїзду. Якщо зарахуть - добре, якщо запросять нову зробити - то вам вишлють усі інструкції. Багатьом зараховують стару, але і багато випадків, коли нову запрашували.
-
Доброго дня Шукаю роботу ( бажано будівництво) Можу робити все
-
эти 4 больших белых и неск белые с серыми разводами ikea, за 5
-
Звісно. Мені теж казали, що я менше 2/3 бедрумної не зніму🙈😏 Але знайшла гарний варіант з адекватною ціною і хорошим лендлордом
-
А як вони платити будуть? Можуть же просто сказати що ти тут не працював і ми платити не будемо
-
ні, тільки медогляд
-
Нет,это такой декор что-ли линии😆
-
не хочу вас сильно здивувати, але то такий дизайн.
-
тут ще й треба щоб лендлорд був непроти, що жінка і діти в одній кімнаті. Бо зараз ціни на просто одну кімнату 600-900
-
ну чому? Можна спробувати. Наприклад десь подалі від центру, разом з кимось виняйняти дім. Але то звісно прикласти зусилля треба на пошуки
-
Это вы ложкой их так?
-
у інших банків іноді потрібно включити щоб приходили стейтменти в електронному вигляді, інакше будуть листами слати по пошті)
-
Люди а хтось хоче пограти в які небудь комп'ютерні ігри, стратегії від парадоксів чи щось в такому роді?
-
не всі роботодавці надають джоб офер, можуть взагалі по суті нічого і не давати.
-
Ну шо я в них працюю,хіба немають давати якийсь документ? Джоб офер шось таке
-
так а компанію пробивали по гуглу чи ще якось?
-
Вітаю. Хтось отримував форми T4FHSA від CIBC? Цей документ можна якось витягнути з додатку? Чи тільки аппойтмент ?
-
Може чеками платять
20 Jan 2023, 19:11
256862/372570
45 minutes ago