UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кто-то летить 29-го февраля из Парижа? Пишите! Я тоже лечу
-
При декларуванні необхідно вказувати в Канаді джерело ? Запитую,оскільки гроші отримані від сім'ї у дарунок, у це пояснити в декларації не вдастця
-
Согласен) вместе нужно открываться)
-
Щось не бачу що би в умовах вказано було що на бонусний
-
Здравствуйте.Срочно. Мы семья из Украины из 4 человек,2 родителей и 2 детей, 7 лет и 7 месяцев,приехали в Калгари,по прилёту не дали Work permit.В данный момент ищем жилье, самостоятельное. Платежеспособны,так как ожидаем Wp в будущем.Очень просим откликнуться кто что сможет подсказать...Либо помочь в этом вопросе!Прошу откликнутся , только реально кто может что то подсказать!Спасибо
-
Вітаю,хтось робив страхову на українські права?
-
Підскажіть будь ласка , десь в цій групі натрапила на пост як заповняти декларацію по прильоту.. загубився цей пост не можу знайти
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи зможу я обміняти водійські права на 5 full? Я українка, але права отримані в UAE. Чи треба щоб саме українські права були ? Хтось стикався з цим?
-
Хтось знає, скільки максимум на людину можна міняти usd на cad в обміннику Calforex?
-
Calforex
-
Хтось знає, скільки максимум на людину можна міняти usd на cad в обміннику?
-
Треба щоб саме українські
-
Та у вас все что угодно может быть, как я вижу
-
Та ще наче не ніч)
-
Спокойной ночи
-
Ахаха позавчора це 8 місяців?)
-
Суши китчен и хана суши 🍣 но в хана если те что по 13$ за 8шт тогда они и большие и вкусные ,а те что по 8$ за 6 шт то такое
-
Именно из-за таких как вы я и удаляю сообщения А то спустя восемь месяцев потом кто-то хочет что-то сказать
-
Я можу відповідати на що я захочу))
-
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
20 Jan 2023, 19:11
256989/376211
2 minutes ago