UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
2008 года тоже не было инспекции
-
Хто має контакти хорошого бухгалтера
-
Hot deal 🌶️🔥 Fido/Rogers/Telus 29$ 20 gb 34$ 50 gb 50$ 100gb Для тих хто з Fido iPhone 15 за 862$🌠 Деталі в лс Або приходьте 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Здравствуйте, расскажите пожалуйста, что за налоговая декларация , когда её нужно подавать, если приехала в Канаду 9 февраля 2024 года , не работаю , и как декларацию эту подать и надо ли это делать вообще, если не работаю? да и вообще всю инфо , что это за декларация и с чем её едят подскажите . Дайте ссылочки пожалуйста на инфу, если есть, спасибо. ☺️
-
🌟🇨🇦💦П'ять найбільших Великих озер у Північній Америці становлять найбільшу групу прісноводних озер Землі, вони відомі величезним значенням для екології Землі, красою і різноманітністю. ℹ️Великі озера складаються з озер Верхнє, Мічиган, Гурон, Ері та Онтаріо. 💎Басейн Великих озер – одна з найбільших на планеті водозбірних систем; містить понад 20% світових запасів прісних вод. 22 812 куб. км. ✨Всі п'ять озер належать до 18 найбільших озер світу, як за площею, так і за обсягом. ℹ️Загальна їх площа становить 151 681 кв. км - це більше, ніж території Англії, Шотландії та Уельсу, разом узятих. Озеро 🇨🇦🇺🇸Гурон унікальне тим, що знаходиться на території двох держав – США та Канади та належить до Великих озер. Завдяки своєму розміру, озера впливають на клімат у регіоні. 🌞Влітку їхні води поглинають тепло, підтримуючи прохолоду, тоді як 🌨узимку вони захищають район від холоду. ▶️ Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario 🔜Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 ➡️ Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦
-
-
Роджерс 34$ 50гб это только для новых клиентов или я могу поменять свой текущий тариф?
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, я работал на мувинге один день, но мне сказали что это как self employed и мне не нужна T4 , куда нужно будет вписать эту сумму, если мне сделали перевод e transfer?
-
Вам не нужно.
-
Друзі! 💃 🎨 🏀 Шукаю інструкторів йоги, майстрів та майстринь, дитячих педагогів які проводять воркшопи для дітей з малювання, ліплення, різноманітних хенд-мейд забавок, арт-терапевтів та викладачів танців. Я івент координатор у місцевому ком‘юніті та ми потребуємо вас! Якщо це не ви, але ви знаєте таку людину, будь-ласка, перешліть їй моє повідомлення. Допоможемо один одному 💜
-
Скажите если продавец авто требует всю сумму сразу, это скам? Ни в какую не хочет брать депозит, или перегнать машину нам после покупки