UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Роджерс 50$ 100 гіг для нових, або якщо брати телефон в розстрочку Або для діючих клієнтів файдо можна зробити: 40$ 70 гіг 45$ 110гіг Не працює якщо є контракт
-
$34 - 50гб это не Rogers. Но Вы можете перейти на этот тариф, если хотите.
-
Вы пробовали к волонтерам от католической организации обращаться? Может там вам что-то подскажут, без ворк пермита вам на долгий срок не сдадут. Это только Airbnb
-
Їх треба було збирати з початку року
-
Ке́шбек — миттєве або відтерміноване повернення Організатором Програми кешбеку частини коштів покупцю, витрачених на оплату товарів або послуг. Використовується у банківських картках, інтернет-торгівлі, гральному бізнесі та ін. У сучасному фінансовому глосарію застосовується також термін манібек. Яка різниця як назвати гроші? )
-
Нащо йому це?
-
Правила
-
Вкрали машину, а вони там були… от за пів року є, за пів немає😬
-
Отдам за вкусняшку для моей собаки . Размер с , штаны 8 . Рост ~1.60 . Самовывоз forest lawn
-
Продам штаны Columbia размер м . На очень холодную погоду или на зимний спорт подходят идеально. 20$ Велюровый костюм размер s-m. 15$ На рост ~ 1.60 , самовывоз forest lawn
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, сьогодні зайшла в вет клініку у Калгарі, сказала що нам потрібно зробити вакцину від сказу для кота(щоб титри були дійсні), та запитала про комплексну яку раніше нам робили в Україні. Адмін сказала що в них роблять 2 в 1 (від сказу + як комплекс) ціна 203 долл. Тепер я думаю чи правильно я зрозуміла її. Чи було в когось так само що 2 в 1? Дякую