UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт! Хтось робив близьким супер-візу ( де вказано, що можна перебувати в Канаді більше 6 місяців, як гість у дітей, котрі мають ворк перміт)? Планувала батьку зробити таку. Чи цього не варто робити і краще просто туристичну оформлювати? Заздалегідь дякую.
-
Меня зовут Елена, и я ищу квартиру с 1 спальней (не комнату) или basement в Калгари для себя и своего сына (13 лет) для долгосрочной аренды. Бюджет до 1500/мес. Если вы сдаете подобное жилье в аренду или пересдаете, буду рада получить от вас сообщение. Так же возможен вариант совместного сьема жилья (дом, например) О нас, без вредных привычек, аккуратные и не шумные. Даунтаун не предлагать. Спасибо.
-
До речі, не знаєте часом для чого наші люди збирають чеки з закупів продуктів харчування? Їх якимось чином списують?
-
С другом ищем комнаты до 500-600 на человека со всеми оплатами
-
Привіт, здається в оренду кімната з 1 квітня(є можливість трохи швидше заїхати) в downtown 325 3 st SE Кімната без меблів У вітальні кімнаті є стіл та телевізор, на кухні вся необхідна техніка є Пральна машинка та сушка в квартирі. В комплексі є спорт зал, місце для велосипед та парковка для автомобілів(за додаткову оплату) В пішій доступності Суперстор До станції с train(city hall) 5 хвилин ходьби Комунальні включені в оренду. ціна 1200 в місяць Якщо є якісь питання пишіть в особисті
-
Доброго вечора, на кліматичні та GST потрібно кожного разу заповнювати форму для виплати чи після одного разу автоматично буде нарахування?
-
Добрый вечер. Может быть кто-нибудь подскажет где в Калгари можно купить корма для кошки на развес? ( для пробы так сказать )
-
Всем привет. Ищу работу в автосервисе. Есть опыт по ходовой, тормозам, замена всех жидкостей и навесного на моторе. Если есть контакты где есть вакансии, буду безгранично счастлив
-
Ну, не знаю що вам відповісти🤔 Мене двічі питали - один раз в садочку, робили з неї копію. Бо при подачі на субсидію вони мають вказати, що на території Канади я є єдиним опікуном дітей. Другий раз в школі - присилали запит, аби я завантажила той документ. І тільки після цього мені подзвонили призначили зустріч у школі
-
Давно такого не было: новый сериал «Сёгун» с Хироюки Санадой разрывает рейтинги Rotten Tomatoes С момента вчерашней премьеры у проекта накопилось свыше 40 рецензий, что помогло заработать максимальный 100-процентный рейтинг. Смотревшие описывают его как «самый захватывающий телевизионный эпос со времен „Игры престолов“». Действие разворачивается в XVII веке. Английскому моряку Джону Блэкторну (Космо Джарвис), выжившему после кораблекрушения у берегов Японии, предстоит пройти долгий и тяжёлый путь от пленного до прославленного полководца.