UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Скільки я питав по різним чатах,всі кажуть що це майже неможливо якщо у вас тільки wp,а не pr
-
Є такі
-
Там тільки тест англ мовою та перевірять зір.
-
Подскажите пожалуйста группу по трак драйву в калгари. Кто-то когда-то кидал
-
Так, я так робила декілька разів, за декілька годин до заїзду в готель букала)
-
Якщо ввести в Гугл. «Міллер консультант Альберта» то всі контакти видасть. І компанію
-
Скажіть будь ласка, хто пише стосовно проживання на 2 тижні, за який час організації зараз дають відповідь? Дякую наперед
-
Дякую. Подивилась за пошуком, всі рекомендують, але ніхто не дає її контактів. Не знаєте як з нею зв'язатись?
-
Мені відповіли через 2 тижні
-
За весь час нарахують тільки якщо ви відправите заявку з заповненими формами. Після декларації перша виплата буде в липні 2024
-
Продам шкіряний диван, дуже зручний Ціна 💲100 Район SE
-
Привіт Піжскажіть хто стикався з орендою авто по приїзду? Можливо хтось підскаже де можна орендувати авто на перший час на укр права та за адекватні умови?
-
Привіт Піжскажіть хто стикався з орендою авто по приїзду? Можливо хтось підскаже де можна орендувати авто на перший час на укр права та за адекватні умови?
-
@Fountaine_Michael
-
Я гадаю свій новий сімейний статус треба оновити всюди, де є ваші документи чи записи! Fair Entry, школа дитини, банки, хелс картин, водійське посвідчення теж можливо? Особливо в податковій CRA треба.
-
Через меня дорого получилось)
-
Хтось шукає на підселення ?
-
цього я вже не підскажу
-
А де можна ознайомитись з питаннями які там чи такого немає?
-
Доброго дня. Потрібне житло на підселення для одного чоловіка.
20 Jan 2023, 19:11
257308/371909
13 minutes ago