UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ей ей, подождите. Поплюй, не нужно.
-
Доброго вечора, чи може хтось порекомендувати бухгалтера, який допоможе з податковою декларацією, не за всі гроші світу
-
У нас перенаселение, все программы иммиграции ставятся на паузу до дальнейшего уведомления...
-
Чи є в вас контакти?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка як цей район для життя с малою дитиною ?)
-
Наразі пані Елла припинила прийом нових клієнтів, порадьте, будь ласка, ще бухгалтерів.
-
возможно квоты урежут просто еще в какойто программе
-
Там поруч шелтер для безхатьок, то ж там може бути їх бути багато 😬
-
тут около 30 лямов живет всего . 200к это мягко говоря ничего.
-
Вообще есть мнение, расходимся
-
Будет на 200к населения меньше
-
неясно, как это поможет проблеме перенаселения ) вот если всех индусов то да. пару тройку процентиков подвинет
-
Когда я серьезно играл в WoW, то Близзард периодически устраивали бесплатную миграцию с перенаселённых игровых серверов на малонаселенные.. Вот сейчас всех в Нунавут и Юкон отправят))
-
Депортация всех украинцев
-
Доброго дня. Обміняю USDT або UAH на CAD напишіть будь ласка в приватні. (Шановна адміністрація, це не спам , я дійсно шукаю людину яка здійснює обмін, так як мені потрібно поміняти гроші, прошу не видаляти з групи моє повідомлення).
-
Доброго дня. Обміняю USDT або UAH на CAD напишіть будь ласка в приватні. (Шановна адміністрація, це не спам , я дійсно шукаю людину яка здійснює обмін, так як мені потрібно поміняти гроші, прошу не видаляти з групи моє повідомлення).
-
-
-
Зрозуміло 🫡, завтра буду досліджувати місцевість після перегляду квартири. Дякую 🤩
-
Якщо через річку жити, то там по краще може бути ситуація
20 Jan 2023, 19:11
257592/375558
about a minute ago