UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спаниель Спасибо
-
Добрый вечер, кто улетает с Shenzhen, Guangzhou, Hong Kong, до 20 марта ? В Канаду желательно в Провинции Альберта . Мы ищем человека который сможет взять с собой кота , за вознаграждение. Пишите в личку спасибо за помощь)
-
Доброго ранку! Я шукаю дівчину, яка також як і я, шукає собі кімнату найближчим часом, щоб разом зняти квартиру. Я розглядаю 2х кімнатну, у районі даунтаун, або поруч біля станції сі-трейну. Працюю. Хто зацікавлений, пишіть в дірект. Дякую🙏🏻
-
Вітаю друзі-ньюкамери)! Знаю, що багато хто питав про це, і відповіді читала, але я хотіла запитати дещо інше. Ось усі радять не розраховувати на безкоштовне житло на 2 тижні та забронювати щось на Booking чи Airbnb. Я написала до організацій, які допомагають з житлом, мені швидко відповіли і дали зрозуміти, що заздалегідь вони нікому нічого не обіцяють, порадили підійти до 17 воріт в аеропорту і питати про розміщення там. Тобто шанс отримати допомогу від волонтерів все ж таки є, хоча і невеликий. Тепер питання 🫣😅 - якщо я забронюю на Airbnb чи Букінгу житло, і мені пощастить отримати безкоштовне, то будуть якісь штрафні санкції за відміну? У когось була така ситуація?
-
Вітаю) я прилетіла 22 лютого і я не зустрічала людей в аеропорту, яким цього житла не дали, довелося чекати і досить довго. Адресу свого готелю я отримала десь о 20:00-21:00. Якби я зараз була на вашому місці, я би не морочила готелям голову) навіть якщо для вас не знайдеться місце( а воно скоріш знайдеться), завжди можна забронювати готель день-в-день) не переживайте за це, я думаю вам все дадуть
-
Розташування та транспорт поряд
-
І ще окремо невеличке соцопитування)) Впевнена Ваші відповіді допоможуть багатьом хто зараз займається пошуком житла. На що варто звернути увагу при виборі тимчасового житла окрім ціни? Зрозуміло, що ми нічого не знаємо про особливості районів. Збираємо інфу по крихтах в чатах. Які райони краще уникати?
-
Есть в Калгари классный магазин со специями the silk road spice merchant - там много карри, мы пробовали 2 разных, оба вкусные. Там много всего и красиво🙃
-
Красно дякую за відповідь 🙏 Це вселяє надію) Просто якось боязко залишитися на вулиці🥺 І після трьох перельотів і одного потягу за дві доби думаю ми будемо мріяти про ліжко 😅 Сподіваюся, до середини березня нічого кардинально не зміниться в гіршу сторону. Хай всім щастить і легкої подорожі! 🙏