UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Жесть, звичайно😳 та я теж і носила, і відправляла🙈
-
понял ну это Kijiji либо гугл и сайты/группы в фейсбук Я своего на Kijiji нашел, главное расширьте фильтры поиска, многие заводчики живут за пределами города
-
Вітаю, ми лікували в Westbrook dental, відправили в страхову знімки, опис, все покрили 800 доларів
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка 🙏. Медогляд який ми маємо пройти протягом 90 днів, він коштує певних грошей. Чи є можливість їх повернення, бо в деяких коментарях пишут що повертають! Хтось знає точну інформацію? Дякую вам❤
-
То вони були в будівлі Вестбрук, зараз переїхали в інший, недалеко пр 17 авеню
-
Vivo Dental
-
Продам хьюндай веракруз (limited) 2008 год , ребилд , 230к пробег , 4900 (торг) , новая резина зимняя, новые колодки , новое масло , люк , багажник открывается с кнопки
-
Благодарю
-
Сто́ит, да. Кровь и осмотр. Рентген бесплатно. Повернуть деньги нельзя.
-
Привіт,я майстер БРОВИСТ, та МАЙСТЕР ЛАЗЕРНОЇ ЕПІЛЯЦІЇ,шукаю РОБОТУ,в цій сфері ,або КЛІНІНГ,КАСИР/БАРИСТА чи робота на СКЛАДІ….якщо комусь щось відомо ,або може допомогти,буду дуже вдячна…..Калгарі…. Hi, I am a master BROVIST, and a MASTER OF LASER HAIR REMOVAL, looking for a JOB, in this area, or CLEANING, CASHIER/BARISTA or work in a WAREHOUSE.... if someone knows something, or can help, I will be very grateful..... Calgary....
-
Всім привіт! Мене звати Денис. Хочу поділитися з вами цікавою інформацією. Я почав працювати в автосалоні Renfrew Chrysler в місті Калгарі. То ж буду радий допомогти в придбанні, як нового, так і вживаного авто. В нас є спеціальна програма кредитування для новоприбулих. З переліком автомобілів в наявності ви можете ознайомитись за посиланням renfrewchrysler.com/. Або можете зателефонувати мені за номером 403-909-8944. Автосалон знаходиться за адресою: 1920 Pumphouse Road SW, Calgary, AB, T3C 3N4, Canada