UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
CIBC
-
Віддам старбакс кофе (veranda), дуже смачне , молоте. ❗️ 15 доларів одна велика коробка , срок придатності не знайшла , але зараз сама вживаю таке кофе. Highland park ❗️
-
Дякую
-
t.me/uu_calgary/49472/320801
-
Продам: 1. Винтажный свитер Шерсть Оверсайз Идеальное состояние, очень теплый и очень красивый 35$ 2.винтажный свитер -гольф Шерсть Хоть и не габаритный, но очень теплый! XS/M 25$ 3. Шапка Reserved 15$ Или все вместе = 60$
-
Условия +- одинаковые. CIBC 👍
-
бронь
-
Доброго дня, допоможіть розібратися як знайти домашнього лікаря ? Чи це шукати волкін клініку чи окремо якось ? Дуже дякую
-
Добре , головне було контакти дістати , далі буду вже орієнтуватися , ще раз дякую вам
-
Спасибо) надо попробовать)
-
Але там практично мало хто залишився вільним. Зайдіть також у найближчі до вас та запитайте. Навіть якщо на сайте «not available”
-
Всем добрый день! Ищу комнату для себя или с кем-то может снимем квартиру.
-
Дякую вам величезне
-
albertafindadoctor.ca/
-
Терміново потрібен сантехнік, бажано на сьогодні, в ідеалі на зараз) район NW
-
Всім привіт! Може хтось підкаже таке питання - чи є агенства, які можуть зробити переклад водійського посвідчення безкоштовно або зі знижкою (для новоприбулих)?
-
Всім привіт) А є тут сантехніки? Чи може в когось є контакти сантехніка? Буду дуже вдячна 😊
-
Монреаль
-
Добрий вечір . Підкажіть,хто летів до Канади .Авіаквиток Париж - Монреаль-Калгарі однією авіакомпанією work permit потрібно оформляти в Калгарі чи Монреалі?
-
Хочу напомнить, что если вдруг не знаете - сначала лучше с лендлордом связаться или с property manager, по поводу сантехники
20 Jan 2023, 19:11
257800/372695
3 minutes ago