UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так, на работе вновь набор. Производство находится в Инглвуд. Работа с деревом, делаем деревянные профиля, trusses. Фермы, по русски. Старт от 18-19+, работа как в цеху, так можно быть и на улице. Резюме в приват. Желательно английский более мене, а не только thank you и okay:) После трёх месяцев - страховка, соцпакет. Это отрасль construction.
-
Дякую, це не я, це знайома з фейсбуку, в ії дочки закінчився візитом рекорд, я ій намагаюсь домогти, бо вона не могла загрузити форму, бо невірно заповнила, а потім шукала когось хто допоможе і пропустила дату . Але сайт ircc кажется, що можна спочатку подати на resort status, а потім новий візитор рекорд, ось шукаю може хто вже робив так, бо не стикалася.
-
Добрий день. Тариф $29-20гб зараз найдешевший. Під'їжджайте Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique.
-
Привіт Продаю свій Мерс ML320 2002 Не буду розказувати що таке мерс , хто їздив - знає. Салон - ідеальний. Шкіра на сидіннях/рулі наче нова. За машиною був догляд . Машина обслужена - готувалась до продажу. Масло замінене. Не їде - пливе. Гума стоїть всесезонка ПРИЧИНА ПРОДАЖУ: отримала робочу машину і в цій вже немає потреби. І мерс не має стояти без діла Покататись, подивитись на SW, Sunalta $4500