UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую, це не я, це знайома з фейсбуку, в ії дочки закінчився візитом рекорд, я ій намагаюсь домогти, бо вона не могла загрузити форму, бо невірно заповнила, а потім шукала когось хто допоможе і пропустила дату . Але сайт ircc кажется, що можна спочатку подати на resort status, а потім новий візитор рекорд, ось шукаю може хто вже робив так, бо не стикалася.
-
Добрий день. Тариф $29-20гб зараз найдешевший. Під'їжджайте Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique.
-
Привіт Продаю свій Мерс ML320 2002 Не буду розказувати що таке мерс , хто їздив - знає. Салон - ідеальний. Шкіра на сидіннях/рулі наче нова. За машиною був догляд . Машина обслужена - готувалась до продажу. Масло замінене. Не їде - пливе. Гума стоїть всесезонка ПРИЧИНА ПРОДАЖУ: отримала робочу машину і в цій вже немає потреби. І мерс не має стояти без діла Покататись, подивитись на SW, Sunalta $4500
-
В Україні ще раніше бачив теж такі історії з фін мон, тому я планував всі перекази щоб ніде не попасти з цими проблемами в блокуванні. Хоч вони у мене і були білим. Але кожен банк не знає подробиці що то саме ви були, а не хтось інший. Всі українські банки з жорсткими умовами від НБУ бояться втратити ліцензію 🙃
-
2011 BMW 535I, Xdrive (AWD), Active (Без претензій), M-пакет, красивий і стильний вигляд 5-ої серії, повністю завантажений білим шкіряним салоном, підігрів сидінь, підігрів рульового колеса, датчики заднього ходу, Bluetooth Audio, безключовий доступ, Push Кнопка «Пуск» , нещодавно обслуговувалося (заміна масла, нові ротори та колодки навколо), Цена $18700 Торг та рассрочка можна 4034651778
-
Всем привет и хорошего дня 🫡😊 📎#seling #staff #electronic 🛒 - лампы 💡по 7; ведро мусорное большое 10, ведро мусорное средние 7, ведро мусорное маленькое белое 7, ведро для мытья полов красный 5, пылесос 15 , колонки все вместе 15,эпел тв 20, телевизор 19"без пульта - 15, усилитель Wi-Fi сигнала 10, зарядка для MacBook 15, зарядки для девайсов 5-10, ковёр розовый 20, ковёр светлый 25,стол журнальный тёмный 10 , светлый 10,утюг 15. 💠- больше фото по запросу в личные сообщения 💠- район SE,Самовывоз
-
спробуйте по пошуку тут в цьому чаті знайти. Нещодавно про це писав хтось, хто прилетів кілька тижнів тому. Щось в районі 100-120 cad був сам осмотр. Окрім цього там ще ренген та аналіз крові буде. Ренген безкоштовно можна зробити, а аналіз кров щось 50 cad. І це нажаль не в одній організації все. Кров тільки в лабораторії (після того як вам дасть лікар requiition - направлення).
-
Такий?