UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет и хорошего дня 🫡😊 📎#seling #staff #electronic 🛒 - лампы 💡по 7; ведро мусорное большое 10, ведро мусорное средние 7, ведро мусорное маленькое белое 7, ведро для мытья полов красный 5, пылесос 15 , колонки все вместе 15,эпел тв 20, телевизор 19"без пульта - 15, усилитель Wi-Fi сигнала 10, зарядка для MacBook 15, зарядки для девайсов 5-10, ковёр розовый 20, ковёр светлый 25,стол журнальный тёмный 10 , светлый 10,утюг 15. 💠- больше фото по запросу в личные сообщения 💠- район SE,Самовывоз
-
спробуйте по пошуку тут в цьому чаті знайти. Нещодавно про це писав хтось, хто прилетів кілька тижнів тому. Щось в районі 100-120 cad був сам осмотр. Окрім цього там ще ренген та аналіз крові буде. Ренген безкоштовно можна зробити, а аналіз кров щось 50 cad. І це нажаль не в одній організації все. Кров тільки в лабораторії (після того як вам дасть лікар requiition - направлення).
-
Такий?
-
мені здається що це вона, знайшла в лінкедині) www.linkedin.com/in/daria-drozd-508425146/ може ще тут напишіть їй? вибачте що встряла, але по пошуку тут її не знайшла
-
🔺 Work permit. Друзі, хто стикався з такою ситуацією. В мене паспорт закінчується у лютому 2025 року. Офіцер дав work permit тільки на рік по закінченню паспорта. Для того щоб продовжити wp на 3 роки, треба податися до 31 березня 2024 року ( як я зрозуміла) . В одночас я не можу продовжити паспорт зараз , тільки у грудні за два місяці до дати закінчення паспорта ( за законом України) . Є якісь варіанти продовжити WP на 3 роки якщо паспорт закінчується у наступному році ?
-
На перед. В березні прилітаю
-
Або в гуглі Immigration Medical Exams введіть і вам видасть варіанти клінік. Можна зателефонувати в будь-яку найближчу до вас, щоб через все місто не їзати (іноді ті 20 баксів не коштують того тому що затрати на транспорт всією родиною будуть більше ну і час). Я знаю варіанти коли вони називають вартість екзамену 250 cad, а коли дізнаються що з України, то 120 cad за людину. Я не знаю чому так))
-
Продам диски За деталями в приватні повідомлення)
-
вам там случайно hr generalist не нужен? с рекрутерским опытом в придачу 🙂
-
тут класна картинка яка допоможе)
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка хто знає. Я подаюся на зняття обмежень з ВП, і в мене є питання чи робила я медичний огляд за останні 12 місяців. Я робила його, але вже пройшов рік. Тож в мене питання: можу я відповісти так, якщо пройшов вже рік, чи потрібно відповісти ні і чи не буде потім проблем через це?
-
А ви самі завантажували цей лист і після цього отримали ворк перміт без обмежень?
-
А ви самі завантажували і отримали ворк перміт без обмежень?