UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🔺 Work permit. Друзі, хто стикався з такою ситуацією. В мене паспорт закінчується у лютому 2025 року. Офіцер дав work permit тільки на рік по закінченню паспорта. Для того щоб продовжити wp на 3 роки, треба податися до 31 березня 2024 року ( як я зрозуміла) . В одночас я не можу продовжити паспорт зараз , тільки у грудні за два місяці до дати закінчення паспорта ( за законом України) . Є якісь варіанти продовжити WP на 3 роки якщо паспорт закінчується у наступному році ?
-
На перед. В березні прилітаю
-
Або в гуглі Immigration Medical Exams введіть і вам видасть варіанти клінік. Можна зателефонувати в будь-яку найближчу до вас, щоб через все місто не їзати (іноді ті 20 баксів не коштують того тому що затрати на транспорт всією родиною будуть більше ну і час). Я знаю варіанти коли вони називають вартість екзамену 250 cad, а коли дізнаються що з України, то 120 cad за людину. Я не знаю чому так))
-
Продам диски За деталями в приватні повідомлення)
-
вам там случайно hr generalist не нужен? с рекрутерским опытом в придачу 🙂
-
тут класна картинка яка допоможе)
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка хто знає. Я подаюся на зняття обмежень з ВП, і в мене є питання чи робила я медичний огляд за останні 12 місяців. Я робила його, але вже пройшов рік. Тож в мене питання: можу я відповісти так, якщо пройшов вже рік, чи потрібно відповісти ні і чи не буде потім проблем через це?
-
А ви самі завантажували цей лист і після цього отримали ворк перміт без обмежень?
-
А ви самі завантажували і отримали ворк перміт без обмежень?
-
Там потім вас запитають чи хочете ви працювати в певних професіях. Але ось у мене проблема який документ завантажити, щоб підтвердити медичний екзамен більше року тому зроблений і теж зняти обмеження.
-
Є 2 bad апартамент за 1700$ (верхній поверх будинку) район NW. За деталями в ПП
-
не совсем понимаю что это значит. А у меня просроченный?