UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А що там має дивувати? Знімав з валютного привату по 3.5 кадів на день. Усе прекрасно віддавало.
-
Є 2 bad апартамент за 1700$ (верхній поверх будинку) район NW. За деталями в ПП
-
я там далі в наступному повідомленні написав причину чому так може працювати 😉
-
не совсем понимаю что это значит. А у меня просроченный?
-
Але мед екзамен я проходила за місяць до зняття обмежень десь
-
Я завантажувала такий лист і отримала ворк перміт без обмежень
-
На майбутнє, при бронюванні на airbnb та booking до моменту бронювання завжди є інформація і умови про накладання штрафних санкцій. Інформація до якого числа і іноді часу ви можете безкоштовно відмінити бронювання.
-
Если вы переезжаете в место с другим напряжением сети то в официальном магазине должны бесплатно поменять по месту уже
-
знаю, спасибо
-
Всем привет. Кто может помочь перевезти матрас с одного дома в другой? Там недалеко
-
Продлили пермит, ограничений у меня и так не было
-
Найс, дякую
-
чи кудись у Латинську Америку
-
Так, ви можете зробити це в будь-якій країні. Бачила чоловік полетів так у Чилі здається)
-
А в юсд не знімали раптом ? Бо cibc тільки по 400$ видає якщо в юсд В кадах нема проблем
-
поняла. То есть у вас не просроченный мед осмотр и вы загрузили такой же лист как я выше прислала, и вам сняли ограничения?
-
Цікаво чи є хтось, хто так робив
-
Ну там людина казала що на тиждень тільки можна
-
Це можливо не той канал, але є питання. Якщо в Канаді подачу на паспорт зробити неможливо. Можу я полетіти у США по туристичній візі, та податись на новий паспорт у посольстві України в США?
-
Если ему больше 12 месяцев, то да
20 Jan 2023, 19:11
258072/373289
10 minutes ago