UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, дуже потрібна робота, залишилась без роботи сама з дитиною, буду вдячна за будь яку пораду Маю досвід у кліненгу, в Канаді і в Європі. Також великий досвід в круассанній та кухарем. Дякую.
-
С тех пор всегда говорю бухгалтеру , получено столько то - так и такими методами. Вот такие-то транзакции пруфы. А там уже заполняют что и как. Но моя ситуация нетипична, просто забежал рассказать как бывает
-
личный опыт
-
Видите ли, не первый раз вы получаете столько то от таких-то через такой то сервис. В общем если не докажите, мы считаем все ваши транзакции с такого то периода через такой-то сервис как доход.
-
🔹Продам зимові черевики VANS UltraRange EXO Hi MTE-2 🔹waterproof нові в коробці, маломірять на пів розміра 🔹Розмір US 11.5/ EU 45 🔹Ціна 80 CAD, Downtown, Eastvillage
-
«Подарок от родителей» О, а покажите чеки и все пруфы, что от родителей а то подозреваем это доход от продажи чего-то
-
🔹Продам зимові черевики VANS UltraRange EXO Hi MTE-2 ❄️Arctic Camo Black 🔹waterproof нові в коробці, маломірять на пів розміра 🔹Розмір US 11/ EU 44.5 🔹Ціна 90 CAD, Downtown, Eastvillage
-
Это дело финансовой организации, куда деньги пришли. Они отчитаются что столько то пришло такому то лицу. И вполне потом уже cra на свое усмотрение может дернуть и сказать, а что это да трансфер такой через wise был пару лет назад
-
Додайте хештег #immigration щоб було легко знайти і посилатися на ваш пост
-
Доброго дня) Вибачаюсь зразу на перед, може таке питання звучало вже. Скажіть будь ласка, при відкриті рахунку в банку, який адрес внести, якщо я ще не знайду помешкання, а буду в готелі жити?
-
Тоді супер) Дякую
-
Адрес отеля, потом поменяете на постоянный
-
www.instagram.com/beauty_time_calgary?igsh=MWViYjBraWw3ejZk Девочки ко дню 8 март🌹 Всем новым клиентам с 1-15 марта 30-50% скидка на все услуги💇♀️. Многие из нас тут столкнулись со сложностями 😔и для тех у кого реальная финансовая проблема,но хочет быть красивой,напишите пожалуйста🙏 в личку и мы придумаем как вас порадовать. Буду рада помочь. Пусть все женщины будут счастливыми и не будет причин которые помешают этому. Всю 💝прекрасную половину с наступающим праздником 💐
-
Доброго всім дня 😊 підкажіть будь ласка чи можливо придбати автомобіль ( маю на увазі не дорогий б/у), ще не маючи постійної адреси? Я чула що купити авто можна лише маючи вже номерні знаки і оформивши на себе страхування, то питання в тому чи можна це все зробити живучи ще в готелі?
-
Куплю матрац квін або Кінг сайз.
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, як краще добратися до Едмонтона і обратно за один день? Якщо автобуси, чи підкажете сайт для квитків?
-
Усім привіт! Можливо хтось підкаже, бо я ще трошки не розумію, так як нещодавно приїхали. Сьогодні день оплати за оренду. Підключила автоматичне списання з дебітової карти. В особистому кабінеті уже показано, що оплатила, але з карти гроші не списало і ніякої транзакції не показує. Воно пізніше спишеться? Чи це якось ще окремо в банківському акаунті треба налаштувати?
-
пишіть в особисті, готовий купити вже сьогодні, дуже потрібно
-
Скажіть, будь ласка, хтось продає адаптер для євро вилки? дуже треба для ноута та телефону, щось типу такого, що на скріні
-
Подивіться сайт red arrow
20 Jan 2023, 19:11
258333/372020
25 minutes ago