UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день Чи брав хтось машину на виплату (з якимось початковим взносом) без роботи? Чи це неможливо
-
Дякую!
-
Так то воно так, але якщо дивитись квитки на КІВІ (дешеві квитки) то також одним квитком купується, але написано Смарт-маршрут, а це означає, що перереєстровуєшся. Як тут не можу зрозуміти, от і шукаю хто купував саме на AirCanada щоб дізнатись точно.
-
Вітаю! ВІЛЬНА ВЖЕ 1 кімната на основному поверсі будинку, в якому орендую кімнату. Лендлорд - канадійка. Район Мальборо. 20-25 хв пішки до станції C-Train Marlborough, або 3хв до зупинки автобуса. 15 хв пішки до Walmart. Спільні приміщення - ванна, кухня та вітальня. Кімната та будинок омебльовані. Важлива умова - любов до тварин, так як лендлорд бере на перетримку собак. Порядність по замовчуванню😊 Вартість $900/особа +$ 500 damage deposit. У вартість входять комунальні та інтернет. ВАЖЛИВО - кімната здається на ТРИ місяці - березень, квітень, травень. Кого зацікавило, пишіть, будь-ласка, у приватні мені (зможу тільки вечором відповісти), або @PogorelovRoman #rent
-
Amazon
-
Ні, лише один день тому.
-
Хочеться просто почути досвід інших, якщо такий є.
-
Ви плануєте повертатись?
-
Тут немає "агенств", тут є проперті менеджмент (управляюча компанія для кількох, іноді десятків будинків). Йдіть до найвідоміших, питайтесь
-
Доброго дня 😊 Підкажіть будь ласка хто тут знайшов собі житло через агенство? Чи всім задоволені? І через яке саме агенство знайшли? Ми сімʼя з 5 осіб - 2 дорослих і троє хлопців - 13, 9 р і 5 міс. Зараз шукаємо довгострокове житло - 2/3 бедрум - бажано на першому поверсі, або будинок. По бюджету, сподіваємось знайти щось в районі 2000 cad. Так як ми тільки прилетіли, ще не маємо ніяких підтверджень доходів, кредитної історії і взагалі трішки є острах щось не вірно підписати😅, хочемо спробувати пошуки через агенство. Тут писали що краще всього просто ходити і дивитись самим ті будинки що подобаються, але якось зараз взагалі не маю уявлення як в таку погоду з малюком, ходити і щось шукати😕 Може хтось щось підкаже зі свого досвіду🙏 буду дуже вдячна!
-
Добрий вечір! Шукаю роботу на будівництві. Маю досвід утеплення будинків в Канаді, також працював в Австрії та Україні. Знайомий з різними будівельними матеріалами та інструментами. Володію англійською мовою. Сильний і витривалий, готовий до фізичних навантажень та виконання різноманітних завдань. Готовий до навчання та швидкого адаптування. Готовий приступити до роботи негайно. Буду вдячний за будь-які пропозиції та рекомендації.