UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам стікляний стіл 70$
-
Продам стіл Ікеа 30$
-
Front Desk clerk підходить, а що робити супервайзерам?😢
-
Шукаю full-time роботу на construction/офісні посади. Розгляну й інші варіанти, де не потрібен автомобиль. Щодо досвіду: 👥 Customer service 2 years 🖥 Print machine operator 1 year 🏗️ Construction different positions 2 years • Маю резюме на ці посади Додатково: • Англійська В2 • Добре володію комп'ютером і офісним обладнанням microsoft 365 досконало • сертифікований веб-дизайнер I am looking for a full-time job in construction/office positions. I will consider other options where a car is not needed. Regarding experience: 👥 Customer service 2 years 🖥 Print machine operator 1 year 🏗️ Construction different positions 2 years • I have a resume for these positions Additionally: • English B2 • I have a good command of a computer and Microsoft 365 office equipment perfectly • certified web designer
-
Дорого дня.Порадьте лікаря в даунтавні що пройти медогляд для вору переміщу?Потрібно для дитини 14 років.
-
У мене позиція front desk supervisor, tier 3
-
так вони і підходять
-
Шукаю full-time роботу Java Developer'ом в Калгарі. Комерційний досвід 1 рік. Основний стек: - Java - Spring - Hibernate - PostgreSQL - Gradle/Maven - Git. - HTML, CSS, JS, JQuery - на базовому рівні. Дуже швидко вчусь. Гарна розмовна і текстова англійська. Можливо в компанії потрібні працівники, буду дуже вдячний за будь яку допомогу чи рекомендацію. Нижче скину резюме.
-
Всім доброго, дня маю корисну інформацію з приводу перевірки та в подальшому отриманні як для покращення зору так просто високоякісні сонцезахисні окуляри. Це безкоштовно по бенефітах наша українська страховка, не хочу щоб наші люди втратили можливість:)! Перетелефонуйте та запишіться це мої гарні знайомі тому покажіть візитку де моє прізвище щоб він знав, що від мене тож при цьому обіцяв обслужити добре адже розуміє наші життєві обставини. Вся інформація вказана на візитці проте можете писати в особисті для більш детального уточнення:) Гарного дня!!!
-
Тоді вам не пощастило(
-
На ЕЕ недостатньо балів(
-
Дуже дякую за увагу, але в моєму випадку у мене є саме front office manager, а я вже йду по нок 62022 як супервайзер, який не є у списку
-
Тут Ви можете знайти, де Ви можете здати іміграційну мед комісію. secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=f1IuYHUwRM3XhoQf7HwG%2B%2BvElWGP69ybCAwIwaArv%2Fk%3D
-
Supervisor та manager це майже одне й те саме, вам треба краще дивитись по обов'язкам що більше підходить. А взагалі с Тір 0-3 ви можете йти пробувати по ЕЕ
-
Хоча пишуть, що у мене тір2
-
це Тір 0
-
Доброго дня, Шукаємо житло 2-бедрум в районі Southland (Palliser, Oakridge, Cedarbrae). Нас трое ( я, чоловік та син 5 років), без домашніх тварин. З чоловіком працюємо та можемо показати довідки з роботи та банку. Дякую. Пишіть в особисті.
-
Доброго дня. Хто знає де потрібні автомаляри? Канадський досвід в авто фарбуванні є (шпатлювання, підготовка під покраску, покраска, полірування ). Вмію підбирати та замішувати фарбу. Або можливо в детейлінгу є вакансії?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста,как можно оплатить мобильный счёт через приложение servus?)И можно ли вообще?
20 Jan 2023, 19:11
258504/372020
15 minutes ago