UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, Шукаємо житло 2-бедрум в районі Southland (Palliser, Oakridge, Cedarbrae). Нас трое ( я, чоловік та син 5 років), без домашніх тварин. З чоловіком працюємо та можемо показати довідки з роботи та банку. Дякую. Пишіть в особисті.
-
Доброго дня. Хто знає де потрібні автомаляри? Канадський досвід в авто фарбуванні є (шпатлювання, підготовка під покраску, покраска, полірування ). Вмію підбирати та замішувати фарбу. Або можливо в детейлінгу є вакансії?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста,как можно оплатить мобильный счёт через приложение servus?)И можно ли вообще?
-
Математика-цариця наук. Формує логіку мислення, допомагає обрати омріяний фах. Велика радість для педагога коли учень досягнув високих результатів і поставлених цілей. Радість учня від успіхів найбільша нагорода для вчителя. Обожнюю математику зі школи. Якщо ви хочете вивчати цей предмет лайтово, то це до мене) Викладаю понад 30 років. Моя мета - допомогти кожному учню розкрити свої здібності та розвинути навички з математики.
-
Добрий день. Шукаю курси або вчителя з англійської мови для підготовки на сдачу IELTS экзамену. На данний момент рівень англійської B1.
-
Всім привіт виставляю на продаж Buick Enclave машина не моя продає мій начальник машина купувалась в клієнта і було зроблено багато роботи замінено цеп ГРМ. Замінено задні тормозні колодки замінені передні амортизатори шарові опори. Задні ричаги. Ціна авто 8200$
-
Що тут вписувати. Застрягла на цьому
-
Якщо у вас 1 рік роботи то це буде canadian experience class і там менші бали ніж у дженерал вибірках
-
Її роблять на виробництві часто, н-д мʼясокомбінат дає
-
Будут ли украинцам продлевать work permit если война не закончится?
-
А чого ніхто не обговорює вимогу наявності LMIA? У кого з українців воно взагалі є?
-
Не знаю як зараз, раніше без ПР не відкривали цю кредитку
-
А що таке тір2? Це якась класифікація? Де її подивитись?
-
Має якись сенс оформлювати кредитку "Amazon.ca Rewards Mastercard" від амазону? >get a $25 Amazon.ca Gift Card instantly upon approval Plus earn 5% back for the first 6 months on your first $3,000 in eligible purchases at Amazon.ca, Whole Foods Market stores, grocery stores, and restaurants††
-
Не тільки ВС, а і вся Канада. Там багато змін і нових вимог
-
А можна маючи опен перміт отримати і LMIA? Чи треба закривати його?
-
Вартість страхування залежить від марки та року машини, кольору, наявності скляного даху, чи є зимова гума, вашої спеціальності та місця роботи, і як далеко вам туди їздити, місця проживання, вашого віку і вже потім стажу водіння і ще багато чого
-
якщо домовитесь з начальством, то спеціально для вас його можуть зробити.
-
бо в в кого CUAET, в того немає LMIA, треба закритий ворк перміт, якщо вас справді цікавить ця програма
-
Так а як виробництво повязано з цією новою програмою? Виходить що майже ніхто не зможе по ній пройти? Чи я не розумію цю вимогу наявності ворк перміта на базі LMIA?
20 Jan 2023, 19:11
258521/375574
27 minutes ago