UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Будут ли украинцам продлевать work permit если война не закончится?
-
А чого ніхто не обговорює вимогу наявності LMIA? У кого з українців воно взагалі є?
-
Не знаю як зараз, раніше без ПР не відкривали цю кредитку
-
А що таке тір2? Це якась класифікація? Де її подивитись?
-
Має якись сенс оформлювати кредитку "Amazon.ca Rewards Mastercard" від амазону? >get a $25 Amazon.ca Gift Card instantly upon approval Plus earn 5% back for the first 6 months on your first $3,000 in eligible purchases at Amazon.ca, Whole Foods Market stores, grocery stores, and restaurants††
-
Не тільки ВС, а і вся Канада. Там багато змін і нових вимог
-
А можна маючи опен перміт отримати і LMIA? Чи треба закривати його?
-
Вартість страхування залежить від марки та року машини, кольору, наявності скляного даху, чи є зимова гума, вашої спеціальності та місця роботи, і як далеко вам туди їздити, місця проживання, вашого віку і вже потім стажу водіння і ще багато чого
-
якщо домовитесь з начальством, то спеціально для вас його можуть зробити.
-
бо в в кого CUAET, в того немає LMIA, треба закритий ворк перміт, якщо вас справді цікавить ця програма
-
Так а як виробництво повязано з цією новою програмою? Виходить що майже ніхто не зможе по ній пройти? Чи я не розумію цю вимогу наявності ворк перміта на базі LMIA?
-
То дуже багато роботи для них 😔
-
Ви не можете мати одночасно відкритий і закритий ворк перміт. Як отримаєте LMIA то ваш попередній документ є не дійсний
-
1000 cad для роботодавця цей LMIA вроді. ну і не кожен захоче тим займатись
-
Сказали права прийдуть на пошту, прийшов такий лист, це що знову з ним йти в реджестрі? Чи чекати на права?
-
Нажаль це не так легко зробити, перш за все вони мають довести, що на ваше місце вони не можуть найняти канадійця і весь процес коштує грошей
-
Звідки ви це берете ? Це інший документ
-
Ніяк, це існує багато років
-
я думаю, треба буде цей закривати і отримувати новий, який підвязаний під вашу роботу. тому і називається “закритий”
-
Закривати
20 Jan 2023, 19:11
258530/375198
6 minutes ago