UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вартість страхування залежить від марки та року машини, кольору, наявності скляного даху, чи є зимова гума, вашої спеціальності та місця роботи, і як далеко вам туди їздити, місця проживання, вашого віку і вже потім стажу водіння і ще багато чого
-
якщо домовитесь з начальством, то спеціально для вас його можуть зробити.
-
бо в в кого CUAET, в того немає LMIA, треба закритий ворк перміт, якщо вас справді цікавить ця програма
-
Так а як виробництво повязано з цією новою програмою? Виходить що майже ніхто не зможе по ній пройти? Чи я не розумію цю вимогу наявності ворк перміта на базі LMIA?
-
То дуже багато роботи для них 😔
-
Ви не можете мати одночасно відкритий і закритий ворк перміт. Як отримаєте LMIA то ваш попередній документ є не дійсний
-
1000 cad для роботодавця цей LMIA вроді. ну і не кожен захоче тим займатись
-
Сказали права прийдуть на пошту, прийшов такий лист, це що знову з ним йти в реджестрі? Чи чекати на права?
-
Нажаль це не так легко зробити, перш за все вони мають довести, що на ваше місце вони не можуть найняти канадійця і весь процес коштує грошей
-
Звідки ви це берете ? Це інший документ
-
Ніяк, це існує багато років
-
я думаю, треба буде цей закривати і отримувати новий, який підвязаний під вашу роботу. тому і називається “закритий”
-
Закривати
-
2017 Infiniti Q60 3.0T, автомат, чудово працює та їздить, лише 83000 км, повністю завантажений, шкіряний салон, люк, аудіо Bluetooth, камера резервного копіювання, смарт-ключ, електросклопідйомники, замки, дзеркала, кондиціонер, легкосплавні диски, круїз, Android Auto ..... c гарантії торг/ кредит/обмен $28700
-
Видели магазины / фабрики / рестораны где висят знаки «hiring» по несколько месяцев ?
-
Та я бачу. Але в нас нема ще ніяких…
-
все дуже індивідуально. у всіх нас рі3ні роботи і боси, комусь думаю це справді підійде. В цілому ми пролітаємо звичайно=)
-
Тут сказано що можете в реджистрі поміняти своє GDL водійське на FULL. Або нікуди не ходіть і як це посвідчення закінчиться і будете робити нове, то видадуть вже FULL
-
Тому мясокомбінат і рулить
-
Или деньги, вот этого момента не помню
20 Jan 2023, 19:11
258537/373099
12 minutes ago