UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Намагаються перекрити погану народжуваність і міграцією
-
Ну и контингент, который импортировался сюда годами. Способные жить по 12 человек в гараже, и такой же контингент который это собственно и начинает
-
Але народжуваність низька дуже
-
Рост населения на 3 месте в мире после Сирии и судана, это не совсем развитые страны.
-
Не тільки. Багато людей приїжджали вивчитися, а їх дружини/чоловіки могли отримувати відкриті ворк перміти і все таке інше. Багато, хто приїжджав по скамерським схемам.
-
Цены на недвижимость. Жульничество через программы эмиграции ( diploma mills например ) ЗП которые не нужно поднимать годами, ведь новые мигранты придут и будут работать. Инфраструктура не развивалась в таком же темпе, как и приток населения И это я наверное даже не начал
-
В мене на роботі за рік 12 людей прийшло а потім звільнилося,я просто не розумію хто буде працювати?
-
і року досвіду, teer 1,2 i iноді 3
-
при CLB 7
-
Що їм в ногу вистрилело?
-
Federal Skilled Worker Program (FSWP) You maybe eligibile for Express Entry FSWP program. Federal Skilled Trades Program (FSTP) You maybe eligibile for Express Entry FSTP program. Canadian Experience Class (CEC) You maybe eligibile for Express Entry CEC program.
-
Лише чула, що важко знайти роботу, яка б підходила під ПР (саме фул тайм) Плюс знімають бали, за те що жили у іншій провінції
-
Thank you for coming to my Ted Talk.
-
Добрий вечір. Хотів поцікавитись в українців, що вже певний час живуть в Канаді або володіють інформацією. Зараз дуже виросли ціни на житло в Калгарі і у зв'язку з цим я почав звертати увагу на Манітобу, а точніше Вінніпег. Чув що там набагато легше в швидше можна податись на pr, менші ціни загалом і звісно суттєво дешевше житло. Мені 24 роки, сам, англійська на рівні B2, не є професіоналам в якійсь області (переважно працював офіціантом в хороших закладах в Україні). Хтось може щось може підказати щодо цього? Може хтось щось чув чи з особистого досвіду щось розповість? Заздалегідь дуже дякую
-
В инсте походу. Там сверху ее ник
-
А это где будет?
-
Я за 1,5 років зустріла 4 жінки, які вже 50+ і без дітей. І таких дуже багато.
-
Как там лендлорд с тритона торонтовского сказал недавно ( у него 30 К домов в имуществе) Нынешние поколения предпочитают lifestyle вместо ownership , угу
-
Дівчатка, продаю свою шубку з еко-хутра. Розмір М, За рахунок пояса розмір може бути більш універсальний. Ріст на фото- 176см Чудова якість, стан 5+ В наборі біленька шляпка, та біленькі ангорові рукавички. Можна носити як з поясом, так і без 270$
-
Удивительно, почему не хотят рожать когда на мортгейлж вдвоем не вытащить, двухкомнатная в цивилизации это уже 2-3К в месяц А государство предпочитает поощрять мигрантов а не население /s
20 Jan 2023, 19:11
258622/376063
5 minutes ago