UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Цены на недвижимость. Жульничество через программы эмиграции ( diploma mills например ) ЗП которые не нужно поднимать годами, ведь новые мигранты придут и будут работать. Инфраструктура не развивалась в таком же темпе, как и приток населения И это я наверное даже не начал
-
Federal Skilled Worker Program (FSWP) You maybe eligibile for Express Entry FSWP program. Federal Skilled Trades Program (FSTP) You maybe eligibile for Express Entry FSTP program. Canadian Experience Class (CEC) You maybe eligibile for Express Entry CEC program.
-
Добрий вечір. Хотів поцікавитись в українців, що вже певний час живуть в Канаді або володіють інформацією. Зараз дуже виросли ціни на житло в Калгарі і у зв'язку з цим я почав звертати увагу на Манітобу, а точніше Вінніпег. Чув що там набагато легше в швидше можна податись на pr, менші ціни загалом і звісно суттєво дешевше житло. Мені 24 роки, сам, англійська на рівні B2, не є професіоналам в якійсь області (переважно працював офіціантом в хороших закладах в Україні). Хтось може щось може підказати щодо цього? Може хтось щось чув чи з особистого досвіду щось розповість? Заздалегідь дуже дякую
-
А это где будет?
-