UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Де можна почитати про види альтернативних програм? Я не знаю що писати в строках (
-
Добрий день! Я нещодавно прилетіла в Калгарі, шукаю роботу. Рівень англійської не дуже, добре розумію але балакати ще важко. Маю досвід роботи: 1)на складі інтернет магазину в Угорщині і Франції, на різних процесах (викладка товарів, збирання замовлень, пакування, робота в холодильнику) 2) Покоївка в готелях України, Угорщини і Франції Буду щиро вдячна за будь яку допомогу ☺️
-
Ну таке формулювання не коректно. Бо одна і та сама дитина може за лотереєю потрапити і в альтернативу і в звичайну і програми. І просто буде можливість обирати, в нас так було. І ми все одно обрали звичайну, хоча дитину зараховували також і у early French immersion. Ну і захворювання взагалі не мають до альтернативних програм ніякого відношення бо тут інклюзивне навчання
-
Так і не казав, що не можна. Я казав, що нема таких вимог у авіакомпаній. Це optional. Якщо авіакомпанія дозволяє, лети на здоров'я. Але летіти, наприклад, у відпустку і тягнути з собою автокрісло, це таке собі. Отже, якщо компанія буде це вимагати, вона втрачає певну кількість клієнтів, тому що люди зазвичай літають сім'ями у відпустки. Краще придумати щось на борту. Доречі, коли нам було рік і 4 міс ми летіли і дитину просто пристебували до батьків спеціальним ремінем на руках тільки під час зльоту та посадки. У польоті дитина сиділа/лежала на своєму окремому місці пристебнута спеціальним чином. Давали спеціальним ремінь. Отже ми зрозуміли один одного)