UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так работает не всегда. Вот идёшь ты на Нолана, а получаешь Интерстеллар, Дюнкерк и Довод. А сверху полируешь Оппенгеймером. И начинаешь понимать, что тебя где-то бессовестно наеб*ли...
-
якщо то різні авіа компанії, то звісно треба самому перереєстрацію робити
-
Якщо купуєте на aircanada, то буде єдиний квиток, і це один альянс, вони самі багаж перевезуть, Вам нічого робити не треба (якщо у Варшаві самі не скажете багаж лише до Франкфура реєструвати). Також aircanada у Калгарі з Франкфурта не літає вже (чи у Вас не Калгарі?)
-
НОВИНИ НОВИНИ!! Важлива новина з приводу купівлі нерухомості! 🏡🇨🇦 ❗️З 21 березня програма First-Time homebuyer incentive припинить свою дію. За цією програмою держава надає 5% даунпейменту до ваших грошей. Якщо ви хочете встигнути скористатися цією програмою напиши мені особисте повідомлення @roman_realtor_yyc і ми почнемо пошук житла, бо залишилось всього 2 тижні щоб знайти, та 1 тиждень щоб закріпити фінансування. Це неочікувана новина для всіх яку тільки вчора оголосили на сайті CMHC❗️
-
Хоспаде, та підете всі в армію, я давно казав😎
-
Друже видел инфу не на оф сайте
-
Навіщо?
-
Та проблема в тому що й у Європу вертатись уже пізно, ми й момент коли можна було там закріпитися прогавили з цим КУАЕТом...
-
А где смотреть количество номинаций на 24? Вроде ж ещё не определились
-
Здамо в оренду будинок з меблями на NW. Здаємо парі без шкідливих звичок, охайним, без таарин. В будинку є все необхідним для проживання. Велика мастер бедрум з ванною і гардеробною кімнатою. Ціна $2000 плюс комуналка. Кого цікавить, пишіть в приват.
-
У каждого свой фронт
-
Знаю что квот еще нет, но и по логике можно понять что много там не будет, если по всем практически професиям было 5к то на такую довольно узкую сферу выделят не много
-
Правила
-
Подхватили какой то ужасный вирус (( сначала мы с мужем сходили по 100$ каждый + антибиотики . Теперь и ребенок подхватил 😭
-
Всем привет Заезжаем в новую квартиру у кого есть не нужные вещи для дома скиньте пожалуйста 🙏 Или по минимальной цене
-
Та почекай. Бо в цьому розбиратись треба
-
Добрый вечер ! Подскажите, пожалуйста. Мы оформили страховки 16.02 , соответственно они еще не пришли. Возможно ли узнать заранее номера страховок ? И если уже сходили к врачу платно , можно ли будет покрыть оплату ?
-
Это на все программы по провинции, не только на АОС, на сколько я знаю
-
Нє, тут громадяни України, тож в українську:3
-
В 22 было 6000 квот, в 23 дали сразу 10000. На 24 слышал тоже с неоф источников что 10500 планируется
20 Jan 2023, 19:11
258824/372217
12 minutes ago