UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У Freshkо є пельмені, вареники, налисники, навіть солодощами від Рошен можна себе побалувати.
-
Це для нових клієнтів файдо Або кудо Якщо вже маєте файдо - можете перенести номер на кудо на цей тариф. Або можна глянути які офери будуть вам доступні
-
Доброї ночі. Підкажіть будь-ласка. Як створити аккаунт в Enmax? при реєстраціі просить вказати "ENMAX account number" якого в мене нема. Хто стикався з цим і як це вирішити?
-
В аптеці є Ceparol , як наш Стрепсилс
-
Привіт) можливо є тут людина, яка вміє робити сайти , і цікавить бартер) Я фотограф зі своєю студією, можемо домовитися))
-
-
Я через їх чат-підтримку реєструвався
-
Теж цікавить
-
Это старший брат из любимой комедии "Балбесы" ( Goonies)
-
Доброй ночи. Может кто-то летит в ближайшее время в Украину и сможет передать документы? Могли бы помочь, взяв их с собой? Я буду очень благодарен за любую помощь.
-
Дени Вильнёв не собирается отдыхать: в работе у режиссёра находятся 4 проекта По словам Вильнёва, выглядит список так: «Мессия Дюны», «Клеопатра», киноадаптация романа «Свидание с Рамой» и секретный проект. Режиссёр отметил, что в настоящее время он не знает, какой именно из этих фильмов будет для него первым.
-
Свидание с Рамой интересно. Это же по Артуру Кларку