UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть, чи можливо відправити ліки в Канаду чи тільки особисто в ручній кладі чи багажу?
-
кагбэ низзя, но если шибко надо, то можно. Многия везут и не было слухов, что кого-то местные карацупы поймали и подвергли жоской обструкции. Но я Вас не призываю, считайте что это оценочное мнение прохожего, составленное на основании созерцания чата
-
Где-то вычитал что можно взять на год использования Правда как это они будут мерить х3 У нас был давольно большой пакован мы какраз так и брали где-то на год Без проблем прошли Берлин Амстердам и Calgary
-
Это тут еще претензии к русскому языку были?)
-
Еммм...пропонуєте патрулювати даунтаун і торчків щемити? Цікаво, але мєсна влада не одобрить.
-
Добрый день, подскажите, если ли какие-то ограничения на ввоз лекарств? Может подскажете где почитать такую информацию. Собираемся лететь через месяц, и начитавшись о медицине, хотим взять с собой "приличную" аптечку..
-
Моя думка склалася на основі інформації яку я отримав у групах різних,на фейсбуці та переглядаючи ютюб про Канаду і куаєт. Оце я мав на увазі)
-
Добрий день. Якщо людина продовжує працювати в Україні і отримує гроші на Укркартку, у Канаді офіційно не працює поки,то з мінусів тільки те що ліміт кредитний не збільшується? Чи є сенс переводити на картку місцевого банку чи будуть питання?
-
він не набагато кращий за інші, але може бути
-
банк СІБС
-
З першим реченням згідний. Друге не зрозумів.
-
Теж цікавить)
-
Всім привіт, порадьте хорошого мобільного оператора і банк для відкриття рахунку!
-
Напевно їхати з настроєм нічого не робити і все по місцю підкажуть це апріорі програш )це як на мене судячі з інформації що почерпнув читачі різні канали,фб і ютбб
-
Ваш настрій імпонує, успіхів!
-
Вітаю! Прилітаю 24-го з двома дітьми до Калгарі. Відсипаюсь, роблю документи і одразу починаю пошук роботи. Часу і можливості тягнути з цим не маю. Якщо раптом комусь попадеться level позиція в рецепцеоніст, адміністратор, social працівник (без медичної бази) продавець-консультант або щось близьке до цього – прошу будь ласка дайте мені знати. За освітою режисер, монтую відео, створення відео-контенту для бізнесу, є досвід в pr communication, account manager. Англійська середня. Буде краще і краще. Дякую!
-
И мне можно?
-
Доброго времени суток. Подскажите как найти принимающую семью на короткое первое время.мы семья с совершеннолетней дочерью и ее подругой + 2 кота, прилетим в Калгари 3 февраля. Будем благодарны любой помощи
-
І вот написали так же
-
Як я знаю до 30.06
20 Jan 2023, 19:11
258/371392
27 minutes ago