UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Если Вы приехали в этом году то не парьтесь, декларацию продадите в следующем через бухгалтера. Главное - сохраняйте все платёжки и ведите самостоятельный учёт средств
-
Так а если не ваши путешествия?)
-
Ну, хочу Вас обрадовать: у вас в прямом смысле талант, очень редкая и востребованная на западе профессия. Рекомендую обратиться к имм консультанту. А от себя добавлю, что с такими навыками вас с руками оторвут другие, более сговорчивые работодатели, которые будут готовы вас оформить как пожелаете
-
Понял. Спасибо. Обратимся к эмигр адвокату. И попробую с ним поговорить и все объяснить
-
Говоріть із своїм роботодавцем вже і зараз. Або перше шукайте міграційного консультанта. Особисто моя думка - якщо ваша робота йому дійсно подобається і ви приносите йому хороші гроші, ба більше ніж інші працівники, то як на мене це вже хороший привіт щось negotiate
-
Да. Нужно просто показать, что я нужен ему.
-
Тут вопрос в скорости работы еще. Работал у него француз. С которым они ковыряли 2 месяца эту машину. Мы бы за 1 мес сделали.
-
Треба дійсно говорити із цим роботодавцем. Я не знаю якісь ідеї внедряти, показати, що такого як він він дійсно не знає. Але це треба цій людині, а не роботодавцю. Якщо людина показує рівень вищий, аніж в Канаді, це круто, але суть у тому, що до цієї людині клієнтам і так було добре.
-
Проблемы найти работу по этой специальности нет. Нужно просто сделать боссу предложение, от которого он не сможет отказаться 😂
-
Работу на стройке сходу нашел, по деньгам нормально было, удовольствия правда никакого)
-
Це так. Але людину не хочуть брати офіційно, то що тоді казати за LMIA
-
Хмм
-
відкладайте +-30% на такси, а то потім буде сюрприз
-
Я хз, бо в Алберті це апрентіс, і треба сертифікати, а в Саскачевані ні. Але так кваліфікована точно. І вона high demand
-
Зварювальник і тд це кваліфікований вроді?
-
Залежить від професії: кваліфікована чи ні, якщо не помиляюсь…
-
Хто знає наскільки довго можна залишатися за LMIA тобіж в тебе закрити перміт на необмежений строк? 😅
-
Не буду, бо буду плакати)
-
Я коли вперше перерахувала, ледь сльозу не пустила 🤣
-
Якщо зареєструєте справу тоді менше податків сплатите, можна багато списати на втрати бізнесу, до типу, вашій компанії потрібне авто, компанія купує авто і за нього вам повернуть податок те саме і з пальним 😅
20 Jan 2023, 19:11
259334/372058
3 minutes ago