UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Особисто не зверталася. Він ще буває безкоштовні консультації проводить, якщо вам це цікаво
-
Вірно, плакати треба тільки від радості. Або від PR, дай Боже
-
Тепер ясно, чого він вас не хоче влаштовувати. Він не хоче платити багато податків. Як на мене, то якщо вже говорити, то треба йому показати, що ви йому приносите більше грошей аніж він платить податків. Легко сказати, важко зробити. Але спробувати вартує
-
Я маю. Beltline
-
Да ладно, неужто реально закрытие ветки, так сильно подняло продажу? Не думаю что прям сильно влияет так. Можно ж открывать, а перед ивентами закрывать.
-
От от. То ми тільки вершину айсбергу заділи
-
Дружина щойно потягом без проблем .
-
Если стерилизацию делали здесь, должны были предоставить документы. Если в Европе - можно сходить к ветеринару чтобы они соответствующие подтверждения сделали после осмотра и тд.
-
Доброго дня, здається в оренду кімната з власною ванною в таунхаусі для однієї жінки в спокійному та гарному районі New Brighton. 😄 В будинку проживають дві привітні та спокійні філіпінки. Також близько знаходяться багато магазинів, 5 хвилин пішки, такі як: волмарт, долларама, вінерс, сепфора та багато інших. 2 хвилини до автобусної зупинки. Оренда кімнати на місяць 750$. + комунальні та + депозит 750$. Кого цікавлять деталі, будь ласка, пишіть в приватні повідомлення)
-
Aircanada перевозит с животными. Мы сначала позвонили узнали есть ли на нужном рейсе место для кота. Потом купили билеты. Потом снова позвонили и купили билет для кота