UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам: рукавиці зимові нові 90 cad літні б.у 20 cad шапка нова 25 куртка зимова нова 200 cad літня 80 cad можна все 370cad
-
Всем привет! Есть кто то кто работает в Телус, есть пару вопросов
-
Всім привіт! Ремонтую ПК, ноутбуки у Калгарі! Можу виконати роботу приїхавши до вас на хату або в офіс! *Складання ПК і ноутбук новий або б\у для хати або офісу; *зняття паролів з ноутбуків: Windows *відновлення даних з HDD/SSD, зовнішніх та внутрішніх накопичувачів; *переустановка, оновлення операційної системи та встановлення office, захист від вірусів оновити та встановити; *апгрейд: заміна та додавання оперативної пам'яті, заміна ссд з перенесенням системи зі старого диска або перенесення без змін всіх даних; *ремонт та апгрейд техніки ПК та ноутів; *чистка від пилу та заміна термопасти; Займаюся ремонтом комп'ютерної техніки багато років. Виклик мінімально, договоритися можемо при вияснення вашої проблеми. Виконую встановлення програмного забезпечення та оновлення (апгрейд) заліза Після того як повернеться ваш пк б.у чи складу, можете поставити свій лайк, добре чи погано!
-
Після того, як отримаєте направлення. Як мінімум влітку було так
-
вам в укр ветпаспорт ставили печать или запись про стерилизацию? у меня кот, ветврач в паспорте от руки написала "кастрация" с датой, подписью и печатью, так вот я взяла максимально похожую ручку и добавила на англ castration в скобках, фото этой страницы из ветпаспорта отправляла и подошло
-
Надеяться на "живую очередь" не стОит. Лучше подобрать себе лабораторию подходящую по расположению и забукать аппоинтмент на следующий день после клиники (должно пройти 5 часов после первичного обследования, чтоб направления на анализы появились в базах) Только на рентген, кажись, забронировать время нельзя.
-
Вітаю. Маю старенький айфон XR, купувала в Україні в кінці 2019 року. Можливо хтось знає чи можна із ним щось зробити? Віддати в Apple Store, наприклад, є сенс?
-
Добрий день! Шукаємо будинок на довгострокову оренду. В районі SW . Сім'я з маленькою дитиною!!! Бюджет 2000+-, прилітаємо 14 березня . Можливо в когось є варіанти або контакти ріелторів, будемо вдячні за інформацію !!!!