UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт 🇨🇦🐶 Маю декілька запитань, буду дуже вдячна за допомогу🙏 1. Можливо хтось може порадити, ми приїхали день тому і в нас коргі дуже мерзне в лапки. Неможливо його вигуляти. Бачу, що тут ходять в черевичках. Можливо хтось має коротколапого собаку і може порадити які підійшли для вашого пухнастого і де купували? Бо були вчора в зоомагазині Pet Valu в Downtown, переміряли всі що були, жодні не підійшли. 2. Порадьте, будь-ласка, хороші зоомагазини із вигідними цінами. 3.Ще питання щодо реєстрації тварини, знаю що було багато постів і тд. Цікавить чи ця реєстрація дійсна коли переїжджаєш з Калгарі ,наприклад , до іншого міста в Альберті(ми зараз 2 тижні будемо жити тут, але згодом переїдемо до Lloydminster) Чи потрібно зараз його тут реєструвати, а потім вже "по місцю продижання",чи ця реєстрація буде дійсна по всій Альберті?
-
У нас взагалі не дивились, ми з собою взяли на одну сумку більше. Не звернули увагу
-
О, дуже дякую за інформацію🙏🥰
-
Перездаємо контракт 2 кімнатна квартира . З 16 березня район Acadia поруч Walmart ,Canadian tire , Canadian superstore, dollarama . Поруч є школи та садочки . Гарний , тихий район . Поряд c-train та автобусні зупинки . Лендлорд пропонує новий контракт до 1.04.2025 Ціна 2052$ + інтернет та електроенергія . Можна з тваринами 25$ за тварину на місяць Всі інші деталі у приватні , фото та відео надам за запитом
-
Когда были сильные морозы , мы одевали носки , а потом ботинки . До -20 у меня корги нормально переносит холод . Ботинки из-за которых лап сложно подобрать . Видела есть прорезиненные носки , но их еще не пробовала . Думаю он со временем привыкает к холоду
-
У меня тоже лапы задирал когда было -30 . Выходили только пописять , одевали курточку , носки и ботинки. 5 минут и домой , чтобы не заболел