UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
По датам це має бути після візиту до лікаря (він дає направлення на кров і рентген) Але Ви можете заблукати аналіз крові сразу(мене навіть лікар питав, чи ми вже маємо апарат мент на кров). А рентген робила без попереднього запису (в ТЦ Core 4 поверх)в вересні черг не було . Рентген робили того ж дня, а кров наступного.
-
Та я новий вже на чорну пʼятницю купила. А буває таке, що дають знижку на інший товар?
-
Yep. Приходите на почту и там отправляете
-
Доброго ранку. Вибачте за можливо безглузде питання 😂 З хелз картами прийшла анкета на бенефіти та конверт з адресою куди відправляти анкету. Чи треба на цей конверт клеїти марку від канадіан пост для відправки ?)) дякую
-
Доброго дня, з 1-го квітня шукаю 3+ бедрум для нашої сім'ї (newcomers), двоє дорослих і троє дітей (дітям 9 років, трійня). Я програміст, дружина вчителька в дитячому садку. Можем заплатити за декілька місяців вперед. Буду вдячний за будь-яку інфо. Rentfaster i FB вже переглядаю :)
-
@however_i це Іван він мені допомагав підключитись до телус і ціна вийшла дешевше у 1,5 рази за 1Гб інтернету чим була ціна від нашого комплексу
-
Я взял 1,5 гб «потому что могу», но эффекта никакого нет😅
-
От себя добавлю, что если у вас сетевая карта на компе не тянет больше 1гб (это стандартный максимум для карты), то брать больше - нет смысла )
-
(403) 909-2857 Farzad
-
Очень советую посмотреть Shaw. Я плачу 68$ в месяц за 1,5 гб. Могу дать контакты канадца, который мне этот тариф подключал. Даже не платил коннектор фи