UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А якщо продавець пропонує кешем розрахуватись, це не дуже варіант?
-
Так, в відділення, і це буде коштувати 17$ здається
-
Так 👍
-
Продам кофту Milwaukee на батарейках, в отличном состоянии, в комплекте кофта, зарядка, батарейка и адаптер. 150cad забирать в даунтаун
-
Якщо вам даунтаун підходить (SW )можу дати рекомендації
-
Привіт усім) Мене звати Олександр, я відвоював в Україні майже два роки (воював на гарячих точках, отримав поранення), а зараз звільнився з армії і з сімʼєю: дружиною і трьома дітьми😊 приїхали до Калгарі. Наразі в пошуках житла і роботи. Буду дуже вдячний за пораду або допомогу з цим. До війни я працював в Київському готелі, інженером з обладнання (компʼютерна та орг техніка), також паралельно робив замовлення по ремонту квартир, офісних приміщень. Загалом спеціалізуюсь на електриці, сантехніці. Тож хотів би знайти роботу по цим спеціалізаціям, але буду радий будь яким пропозиціям.
-
Сейчас наберу
-
BREAKING: «Дюна 2» — первый глобальный прорыв в прокате 2024 года За дебютные выходные на мировой арене сборы составили $178,5 млн, что является крупнейшим открытием в карьерах режиссёра Дени Вильнёва и Тимоти Шаламе. Для сравнения, тот же «Оппенгеймер» в летней период блокбастеров собрал $180,4 млн. На территории США фильм собрал $81,5 млн, что вдвое больше оригинала 2021 года!
-
Го)
-
Пришліть резюме в ПП, та нік у вас дивний :)
-
Без батарейки и зарядки
-
Продолжаем?)