UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тут знайшли ще бальзам яким мажу самі подушечки лапок собаці, тому що він не любить черевички. Бальзам масляний і норм на лапах, може вашому також підійде? Щодо магазинів зоотоварів. Я була здивована що іноді в winners, london drugs, shoppingdrug mart або no frills можна знайти дешевші вкусняшки/пакетики ніж в pet valu. Я в кожному магазині де купую продукти, хімію для прибирання йду в секцію для тварин і порівнюю вагу, якість, цінник. Якщо багато купуєте, то завжди оформлюйте картку покупця (membership card), щоб накопичувати бали і потім їх витрачати. П.С. Такий він красень🐾🤍
-
Круто зробили на сайті, так зручно дивитись і розклад, і квитки, і інфо🙌🤍 Дякую!
-
Підтримую. Це займає 2 хв на кордоні в того ж офіцера, який робив work permit. Але є бумажка яка каже що ці гроші я заробила не тут і все якось спокійніше. При обміні великих сум, при купівлі автівки. Тут багато читаю, що ця декларація ні на що не впливає, але для мене це як підтвердження що податки в Україні я за ці гроші вже заплатила і сплю спокійно 🙃
-
Так, я про групу про подорожі з Калгарі в якісь цікаві місця чи в інші міста, які поряд (наприклад в Банф, Едмонтон і тд)
-
Привіт! Шукаю кімнату в Калгарі на 1 місяць (1-30 квітня). Звісно, не за безкоштовно. Раптом у когось є варіанти - напишіть мені 🙏🏻