UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю роботу на будівництві. Маю досвід утеплення будинків в Канаді, також працював в Австрії та Україні. Знайомий з різними будівельними матеріалами та інструментами. Володію англійською мовою. Сильний і витривалий, готовий до фізичних навантажень та виконання різноманітних завдань. Готовий до навчання та швидкого адаптування. Готовий приступити до роботи негайно. Буду вдячний за будь-які пропозиції та рекомендації.
-
Доброго дня. Хто може підсказати, як проходить переліт з маленькою дитиною ( 6 місяців), якщо я не кормлю груддю? Чи можна брати термос, щоб замішувати суміш? Розумію, що вони можуть дати кипʼяток, але потрібно остудити його. Також цікавить чи потрвбно брати автокрісло? Завчасно дякую
-
Дисней+ раздает подписку по 1.99 за месяц на три месяца:-) Правда, не 4к, но тем не менее.
-
Дисней+ раздает подписку по 1.99 за месяц на три месяца:-) Правда, не 4к, но тем не менее.
-
Привіт, шукаю роботу. Вільно володію англійською, базово французькою. Є декілька річний досвід у сфері technical customer support та customer service у міжнародних компаніях, раніше - працювала викладачем англійської як з дітьми (від 4 років), так і з дорослими. Буду вдячна за будь-яку інформацію.
-
-
Як гарно кожен адмін відпрацьвую комерційні подорожі))
-
Что не отменяет факта, что это коммерческое путешествие:-) Что, нет?
-
-
Всім доброго дня! Наша компанія надає послуги перевезенням меблів/крупногабаритного вантажу : • квартирні переїзди / будинки 2-3 кімнати за раз • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • складання/монтаж меблів • вивіз сміття Ми професійно виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ 💸 • досвід роботи та поводження з вашими речами 🧰 • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога 🤸♂️ 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякую всім. 🤝